Friday, August 26, 2016

Makan Malam di Wood & Steel Wangsa Maju

Seronok bila dapat berkumpul dan makan-makan dengan anak-anak tersayang maklumlah bila anak-anak dah semakin membesar nak kumpul tu payah jugak sebab semua sibuk dengan aktiviti la dengan macam-macam hal.

Dah dirancang untuk makan-makan sempena hari lahir Ayong Azmer pada 24 Ogos yang lalu kami sekeluarga jalan-jalan cari makan di Wood & Steel, Wangsa Maju

 Posing dulu sebelum meng'order' makanan


 


  D'hubby dengan cafe latte dan roti bakar.  Dia sebenarnya dah kenyang jadi sebab dah janji tetap jugak turut serta afterall we are family kan

 soup for KC Iman..not bad dan sesuatu yang berlainan bila ditambah Japanese tofu in it

 chicken chop for Applepie.  Not bad jugak sos dia

Eh yang lelain punya meal tak de pulak...hehe

 Nice ambience. Nice people. Lovely Family

cosy and nice ambience pastu tengok furniture dia dan art yang bergantungan patut la cafe ni is about coffee, furniture and art and good for lepaking

Terserempak dengan kawan satu sekolah Che Ta yang dulu kawan sekampung Kg Pasir.  Sebenarnya dah jumpa masa nak masuk ke W &  S tapi lupa nak ambil gambar..since dia masih lepak kat waktu balik tu..sempat la bergambar berdua..


Overall makan kat sini ok jer.  The food kat sini biasa2 jer tapi not bad dan kalau ada rezeki boleh jer nak ke sini lagi


Alamat : No 5-G, Jalan Maju Ria 2, Block B, Plaza Wangsa Maju, Seksyen 10, Wangsa Maju, 53300 Kuala Lumpur

Tel : 603-4131 4676

Waktu perniagaan:
10:00 - 23:30 Isnin - Khamis
15:00 - 23:30 Jumaat
10:00 - 000:00


No comments:

Post a Comment

terima kasih atas kunjungan dan komen, sungguh sangat
dihargai!

kalau ada kesempatan saya akan balas, InsyaAllah

komen baik-baik tau!

Thanks for the visit, appreciate your positive comments!

Destinations