Sunday, September 4, 2016

Alhamdulillah...sekali lagi dapat menyambut hari kelahiran

الحمد لله

terima kasih Ya Allah kerana masih diberikan peluang lagi untuk menyambut hari kelahiran, memperbaiki diri dan peribadi serta amalan..terima kasih mak dan abah yg melahirkan dan membesarkan, siblings yg selalu ada utk khidmat nasihat percuma ;( ̄︶ ̄);, my bff darling half Nadzley(̲̅❤̲̅) kerana selalu ada membantu dan menerima seadanya, anak2 yg hensem2 dan comey2 hehe, teman2 (◕‿◕✿) dan senior2 (◕‿◕✿) serta adik2 。◕‿◕。 untuk semua ucapan di FB, WA, tweet dsb ..

Thank you all for the birthday wishes..

[̲̅L̲̅] [̲̅O̲̅] [̲̅V̲̅] [̲̅E̲̅] ❤  [̲̅Y̲̅][̲̅0̲̅] [̲̅u̲̅] ❤  [̲̅A̲̅] [̲̅l̲̅] [̲̅l̲̅]

Yang paling best sebab tarikh 04 September ni dikongsi bersama anak saudara dan anak dia...3 generasi gitu..special kan..

Thanks untuk Ayong and Applepie untuk gift...harga bukan ukuran tapi ingatan tu yg buat Ummi rasa dihargai dan terima kasih buat d'hubby yang bawak gi dinner kat Mee Tarik walau dia sendiri tak suka sebab tak boleh nak telan katanya..


No comments:

Post a Comment

terima kasih atas kunjungan dan komen, sungguh sangat
dihargai!

kalau ada kesempatan saya akan balas, InsyaAllah

komen baik-baik tau!

Thanks for the visit, appreciate your positive comments!