Kejutan dengan kek hari lahir..thanks team

Haaa kali ni sambutan hari lahir SSL cukup sederhana tp SSL baru hari ni sempat reply kat semua kekawan yg wish kat FB..nak jenuh dan lenguh tangan sebab bukan semua Ummi klik like jer ada yg kena reply dgn kata2..ya la orang dah wish baik2 kan kita mengaminkan jer dan balas..tak gitu keee

Pagi Isnin 05/09/16 tu SSL buat la pulut dengan sambal ikan bilis untuk ofis..hehe semenjak dua menjak ni mmg SSL rajin bawa ofis..mcm biasa rutin pagi memasak tp kali ni extra sebab masak sarapan pagi...rajin kannn..jadi menu pagi pulut tanak dengan sambal ikan bilis yg awesome..puji diri sikit

Makan pulut ni mmg buat tersandar kan..no picture ler sbb bab tersandar ni boleh bikin viral nanti haha...lepas makan Liez ckp handphone tertinggal kat kereta dan sat lagi nk gi ambik..den percayooo haha..◔◡◔

Waktu nak gi solat zohor, Liez pun sampai dengan kek..Surpriseeee! Rupanya pi beli kek..awat la SSL tak boleh baca trick tu..seriously mmg tak terfikir mungkin kah sebab internet ofis yg lembab menyebabkan otak SSL lembab jugak..owh tidakkkkk hahaha *゚・✿.

terkojut den..ehh cantik gak ofis den nii..hehe

rasa oreo yang sedap dan cantik..suka tengok bunga ros yang menghiasi kek ni 

pulut tu agak banyak jadi makan utk second round la..haha

thank you Liez dan Eyna for the cake..my team..sila abaikan background yang semak tu hehe
Thank you team!


Share on Google Plus

About Fuzy Hamid

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 komentar:

Post a Comment

terima kasih atas kunjungan dan komen, sungguh sangat dihargai! kalau ada kesempatan saya akan balas, InsyaAllah

komen baik-baik tau!

Thanks for the visit, appreciate your positive comments!