Tahniah Nazim Othman dan Bella Daly..bersatu akhirnya

Memang SSL ternanti2 pernikahan Nazim Othman (Nushruf Alif Othman) dan Belly Daly (Nabila Ali Daly) ni..suka tengok Bella Daly semakin comel sejak bertudung dan paling suka dengar bila dia bercakap..mmg bunyi sweet sangat. Masih ingat lagi waktu dia mula2 berlakon..cerita budak sekolah dengan Elfira Loy dalam drama Qalesya..jahat sungguh dia tu dan masa tu bunyi dia bercakap tu agak pelik tapi sedap didengari (*_*)

Both Nazim dan Bella ni tak banyak kontroversi dan sensasi..tak pulak dengar kan almaklum la SSL ni bukan baca sgt berita hiburan..jadi mana la nak tau kan..tapi seriously Bella ni mmg sweet dan sgt sopan bila bertudung ni..

Tahniah kepada Nazim dan Bella...selamat melayari kehidupan bersama dan semoga berkekalan hingga ke Jannah!





2-nazim-othman-bella-dally-selamat-diijabkabul-rotikaya

Gambar : kredit to rotikaya
Share on Google Plus

About Fuzy Hamid

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 komentar:

Post a Comment

terima kasih atas kunjungan dan komen, sungguh sangat dihargai! kalau ada kesempatan saya akan balas, InsyaAllah

komen baik-baik tau!

Thanks for the visit, appreciate your positive comments!