Blogwalking...jom cari kawan baru

Hari ni Umi rajin nak jejalan aka blogwalking kat blog² yang join JM belog tu..huihh takut tengok ada blogger yang punya ramai follower dan kawan...terasa kecil diri ni walau Umi ni dah menulis sejak 2006 gitu tapi sebagai penulis senyap..hehe

https://belogs.blogspot.my aka encik penaung ╮╭
http://masturanasarudin.blogspot.com
http://nakahime.blogspot.com
http://thezafirahnazri.blogspot.my
https://izzatiroslann.blogspot.my
http://minimeyra.blogspot.my
http://realsviors.blogspot.my/
https://farhanajafri.blogspot.my
http://missobsesi.blogspot.my/
https://farhanajafri.blogspot.my
http://cilikeringmerah.blogspot.my
http://thecyclazey.blogspot.com
http://najwazahid94.blogspot.my
http://mellyacrayola.blogspot.com
http://starlavenderluna.blogspot.com
http://misspurple17.blogspot.my/
http://muslimahsejati96.blogspot.my
http://ucingkadayan.blogspot.my/
http://www.ceritaejoy.com/
http://deariescouple.blogspot.my/

tengok tu banyak kan blog yang Umi jelajah dengan tabah..ahakss

Sekarang nak relax dengan famili jap..satgi kita jalan² sini balik okay


Info on blogwalking
Blog walking is a way of navigating between blogs. If you have your own blog or website, blog walking can be a great, fun method for publicizing your site. If you don't have a site, blog walking is still a fun way to explore the internet.













Share on Google Plus

About Fuzy Hamid

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 komentar:

Post a Comment

terima kasih atas kunjungan dan komen, sungguh sangat dihargai! kalau ada kesempatan saya akan balas, InsyaAllah

komen baik-baik tau!

Thanks for the visit, appreciate your positive comments!