GiveAway dari aienzunnur

Assalammualaikum wbt,

Hari ni kita join pulak GA dari aienzunnur ya.  Comel sungguh pic ni kan terasa muda remaja gitu..haha...haipp moh ramai-ramai join GA ni...


Ni diaaaa...hadiah2 seikhlas hatinyerrrr cik pembuat GA tuhh..kiki.  Siapakah pemenangnya? Ishhh tunggu jer la kan.
Mudah jer nak join.. cuma kena pastikan syarat-syarat dipenuhi ye.  Cer cuba buat check list jadi kita tak la termiss 


1. Follow blog aienzunnur. Iyalah nanti tak adalah korang terlepas update nama pemenang giveaway. Kalau korang terpilih tapi tak redeem sampai setahun menangis di bucu sofa pulak.

2. Like facebook page >>



3. Dah settle no 1 dan no 2, gi terus buat post pasal GA ni kat blog sendiri-sendiri dan share link kat ruang komen blog aienzunnur tu.  Kata aienzunnur nanti senang la dia nak pilih pemenang.

Itu je. Senang amat aihhh

Mak aiii....Umi suker nau sebab mudah dan pantas kot nak join...


Share on Google Plus

About Fuzy Hamid

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

2 komentar:

  1. Semoga sis berjaya dalam pemilihan... =)

    ReplyDelete
  2. Hai tuan blog *sambil lambai tangan* Kita singgah jenguk tanya kabor tuan blog ni haaaa hiks

    theathra.blogspot.my

    ReplyDelete

terima kasih atas kunjungan dan komen, sungguh sangat dihargai! kalau ada kesempatan saya akan balas, InsyaAllah

komen baik-baik tau!

Thanks for the visit, appreciate your positive comments!