Segmen : Tambah Follower oleh Blog Penselduabee

Thursday, October 20, 2016 3 Comments A+ a-

Hari tu Umi jenjalan lagi, ketuk pintu blogger2 hebat pastu ternampak pulak Segmen Tambah Follower dari Blog Penselduabee..jom kita turut serta kot² dapat la ramai kenalan baru kan.  Untuk hadiah tu kira nasib la..yg penting kita layannnn

http://penselduabee.blogspot.my/2016/10/segmen-tambah-follower-blog-penselduabee.html

Syarat untuk menyertai GA adalah:

1. Follow blog penselduabee. [udah deh]
2. Add to Circle G+RadhiaRazali  [udah deh]
3. Click SINI & SINI.  [udah deh]
4. Buat entry bertajuk "Segmen Tambah Follower Blog Penselduabee", paste banner di atas di dalam ruangan entri (backlink sekali).  [udah deh]
5. Publish entry tersebut  [udah deh]
6. Tinggalkan URL entry korang ke dalam ruangan/kotak komen post ini.  [udah deh]
7. Share/ping entry  "Segmen Tambah Follower Blog Penselduabee"  dari blog saya ini di mana-mana kelab blogger di FB (Contoh: Kelab blogger , Blogger Zone, etc), dengan tekan butang "share to facebook".  Jika tiada join mana-mana kelab blogger di FB, ping/share di timeline FB sendiri pun boleh. Asalkan share..hehe.  [udah deh]
8. Jika menang, alamat pengeposan hadiah harus di dalam Malaysia sahaja.  [udah deh]


Senang kan syarat-syaratnya. Tak ambil masa 2 minit pun untuk follow semua syarat.hehe..
Giveaway ini akan berlangsung dari 5- 31 Oktober 2016 


3 Comments

Write Comments
Shafuhan Smab
AUTHOR
20 October 2016 at 01:14 delete

good luck akak. moga terpilih nanti =)

Reply
avatar
20 October 2016 at 20:22 delete

Hello ! This is not spam! But just an invitation to join us on "Directory Blogspot" to make your blog in 200 Countries
Register in comments: blog name; blog address; and country
All entries will receive awards for your blog
cordially
Chris
http://world-directory-sweetmelody.blogspot.com/

Reply
avatar
21 October 2016 at 15:00 delete

Hello!
Welcome to the "Directory Blogspot"
We are pleased to accept your blog in the division: MALAYSIA
with the number: 642
We hope that you will know our website from you friends,
Invite your friends by giving them the "Directory award"
This is the only way to expand the site.
The activity is only friendly
Important! Remember to follow our blog. thank you
Have a great day
friendly
Chris
For other bloggers who read this text come-register
http://world-directory-sweetmelody.blogspot.fr/search/label/Asia%20Malaysia____________656%20%20Members
Imperative to follow our blog to validate your registration
Thank you for your understanding
++++
Get a special price "Directory award" for your blog! with compliments
Best Regards
Chris
A pleasure to offer you a degree for your site
http://nsm08.casimages.com/img/2015/04/22//15042212171618874513195366.png
+++
INVITE YOUR FRIENDS
+++++
Hello!
Selamat datang ke "Direktori Blogspot"
Kami gembira untuk menerima blog anda di bahagian ini: MALAYSIA
dengan bilangan: 642
Kami berharap anda akan tahu laman web kami dari kamu sahabat,
Jemput rakan-rakan anda dengan memberi mereka "Anugerah Direktori" yang
Ini adalah satu-satunya cara untuk mengembangkan laman web ini.
Aktiviti ini hanya mesra
Penting! Ingat untuk mengikuti blog kami. terima kasih
Mempunyai hari yang hebat
mesra
Chris
Untuk blogger lain yang membaca teks ini datang-daftar
http://world-directory-sweetmelody.blogspot.fr/search/label/Asia%20Malaysia____________656%20%20Members
Penting untuk mengikuti blog kami untuk mengesahkan pendaftaran anda
Terima kasih kerana memahami
++++
Dapatkan harga istimewa "Anugerah Direktori" untuk blog anda! dengan pujian
Salam
Chris
Keseronokan A untuk menawarkan anda satu darjah untuk laman web anda
http://nsm08.casimages.com/img/2015/04/22//15042212171618874513195366.png
+++
Jemput rakan anda

Reply
avatar

terima kasih atas kunjungan dan komen, sungguh sangat
dihargai!

kalau ada kesempatan saya akan balas, InsyaAllah

komen baik-baik tau!

Thanks for the visit, appreciate your positive comments!