November 28, 2016

3 Days Giveaway ( Part 1 ) by Hanis Masturina

Assalammualaikum...

Jom kita meriahkan GA Hanis Masturina ni...beruntung sesiapa yang dapat GA especially AJ Hair Care set tu...cer tengok testimoni dia...

Nak tau lebih lanjut klik kat banner atau usha blog Hanis Masturina ni..owhh by the way GA ni berlangsung cuma 3 hari jer ok...so cepat la
https://hanismasturina.blogspot.my/2016/11/3-days-giveaway-part-1.html



 


Hasil carian imej untuk novel kenapa aku


TOP REFERRAL (1) : 1 set trial AJ HAIR CARE (shampoo,conditioner,serum) + 1 NOVEL

TOP REFERRAL (2)1 set trial AJ HAIR CARE (shampoo,conditioner,serum) + 1 PERFUME PEN

RANDOM 3 PESERTA : 1 PERFUME PEN + 2 Trial AJ HAIR SHAMPOO

Testimoni AJ HAIR CARE

 

No comments:

Post a Comment

terima kasih atas kunjungan dan komen, sungguh sangat dihargai! kalau ada kesempatan saya akan balas, InsyaAllah

komen baik-baik tau!

Thanks for the visit, appreciate your positive comments!