Segmen : Birthday Giveaway by Kasihku Amani

Assalammualaikum wbt

Terima kasih cik Penselduabee sebab meletakkan Umi dalam senarai Peserta Tambah Follower Blog Penselduabee..sempat la juga BW ke blog2 yang tersenarai walau penat berjalan semalam tak abis lagi dan BW ni pun penat gak..penat jari menegur..penat jari dok klik hahaha.  Dalam dok BW tadi ada terpanggil pulak nk join segmen GA Kasihku Amani ni.  Best jugak hadiahnya..novel sebab tuanpunya tu cik Sha tu peminat novel lagi pun membaca ni kan bagus untuk tambah ilmu..utk otak kita berfikir gak...hehe

Jom kita join..



http://kasihkuamani.blogspot.my/2016/10/birthday-giveaway-by-kasihkuamani.html


Syarat Penyertaan:
1. Mestilah blogger di Malaysia. Umi mmg blogger Malaysia tulin tau..keke
2. Sila follow blog KasihkuAmani.
sudah semestinya
3. Buat satu entry dengan menggunakan tajuk Birthday Giveaway by KasihkuAmani.

4. Letakkan banner pada entry.
5. Banner hendaklah dibacklink ke sini.
6. Link penyertaan/url blog hendaklah ditinggalkan di kotak komen sahaja.
7. Pemenang akan dicabut oleh Sha dan juga Suami.noted



Hadiah Untuk Pemenang
Sebuah Novel X 4 orang pemenang
(Hadiah akan ditambah bergantung pada penyertaan)
Update : SENARAI HADIAH


Tarikh Giveaway : 01 Oktober 2016 hingga 30 November 2016
Pengumuman Pemenang : 01 Disember 2016
Tempoh Menuntut Hadiah : 01 Disember 2016 hingga 7 Disember 2016


Share on Google Plus

About Fuzy Hamid

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 komentar:

Post a Comment

terima kasih atas kunjungan dan komen, sungguh sangat dihargai! kalau ada kesempatan saya akan balas, InsyaAllah

komen baik-baik tau!

Thanks for the visit, appreciate your positive comments!