Selamat bersara..my dearie sister Kak Jang


Alhamdulillah...pada 23 November yang lepas, kekanda Umi telah bersara selepas 35 tahun berkhidmat dan menabur bakti sebagai pendidik dan tugas berakhir sebagai guru HEP di SJKS2. Kak Jang panggilan kami pada kekanda ke 3 ni mmg seorang yang penyabar dan lemah lembut yg mmg opposite side of Umi la hehe.  Yang seronoknya suami dia pun akhir tahun lepas pun dah bersara sebagai guru jugak...jadi sama2 boleh enjoy la the years dan dengan anak2 dan cucu2 kot..didoakan Kak Jang sentiasa sihat dan diberkatiNya selalu. Harap2 Umi pun sihat la bila dhubby pencen nanti dan boleh la sama2 enjoy the days in leisure..Aamiin


macam pengantin pun ada tuuu...uhh specialnyer


bersama pari2 ehh


Kak Jang dengan suami serta anak2..tak cukup korum ni

perghhh..chauffeur driven balik rumah tu guna Alphard..perghhh


Share on Google Plus

About Fuzy Hamid

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 komentar:

Post a Comment

terima kasih atas kunjungan dan komen, sungguh sangat dihargai! kalau ada kesempatan saya akan balas, InsyaAllah

komen baik-baik tau!

Thanks for the visit, appreciate your positive comments!