December 8, 2016

Jualan buku Big Bad Wolf kembali




Jualan besar-besaran Big Bad Wolf kembali lagi! Pasti ramai yang dah lama menyimpan duit dan menyimpan hasrat nak beli buku2 kegembaran tu teruja sesangat kan.  Jadi bolehlah ajak Atok, Nenek, Makcik, Pakcik, Cucu, Cicit dan semua orang kampung ikut serta sebab potongan harga yang ditawarkan memang yang paling terbaik!

So bolehlah esok kita ke Malaysia International Exhibition & convention Centre (MIECC) @ The Mines tau.  Bermula 07 pagi 09 Disember hingga 9.00 malam pada 19 Dec 2016 tuu...so mmg banyak masa kita nak pilih..belek..apa yang kita dah rancang nak beli tau tapi pastikan kita jadi kita membeli dengan berhemah ya

Applepie dah aim buku Frozen la dan mcm2 lagi whereas the girls pulak dah tau dah apa diaorang nak cari dan Umi pulak nak cari karya Sidney Sheldon dan Danielle Steel ^ ^

ni yang dok applepie aim dah...

ni part Umi la pulak kan

No comments:

Post a Comment

terima kasih atas kunjungan dan komen, sungguh sangat dihargai! kalau ada kesempatan saya akan balas, InsyaAllah

komen baik-baik tau!

Thanks for the visit, appreciate your positive comments!