Tuesday, December 13, 2016

Kisah hujung minggu...

Sabtu

Kak Cik Iman masih tak habis dengan latih tubi dekat Ilmu Studio tapi yang bagusnya Ilmu Studio ni dia buat kat Masjid Muaz bin Jabal dan yang bagusnya boleh menambah pendapatan buat pihak masjid kan

Image may contain: sky, outdoor and text

Ahad
KC Iman ada latih tubi lagi kat so we end up breakfast kat Kader jer,  hehe dah jadi port kami sekeluarga pulak kan.

dan Ahad jugak..internet problem!!! modem berkelip2 lampunyaa

Mood blogging and BW punah sebab nak guna hp mmg tak best...nak guna tablett? sama jer so layan berehat jer la lepas memasak sebab hujann..dhubby pulak ke ofis antar beg pakaian dan nak charge bateri kamera untuk tugasan kat Istana Kedah.  Cik Miya pulak suka2 tonton Running Man dengan Umi yang terpisat2 kemengangtukan kemengantukan dek cuaca sejuk haha.  Bulus2 yang pun dah lena diulit mimpi...amboii sedap depa nooo







No comments:

Post a Comment

terima kasih atas kunjungan dan komen, sungguh sangat
dihargai!

kalau ada kesempatan saya akan balas, InsyaAllah

komen baik-baik tau!

Thanks for the visit, appreciate your positive comments!

Destinations