Product Update oleh Tourism Thailand

Assalammualaikum wbt

12 Jan 2017 bertempat di Berjaya Times Square, dapat jugak Umi luangkan masa ke product update oleh Tourism Thailand dan yang pertama dalam 2017 ni..kalau Tourism Thailand ni depa mmg ramai dengan para delegasi dari hotel2 yang tumbuh bak cendawan dan sekarang ni pun dah banyak hotel Muslim macam Al Meroz Hotel di Bangkok, Princeville Aonang di Krabi dan banyak lagi dan yang pasti kedai2 makan Muslim pun dah semakin banyak antara kita lalu nak hadam dengan tidak jer..

Agen2 pelancongan ni mmg semua sporting...kepala haru jugak sebab nak lepas stress kat kerja..kat client yang pelbagai tingkah laku..hehe tapi kami mmg suka kerja kami tau..kalau tak tahan dan tak suka dah lama kot angkat kaki..


abg sado ni la yang bawak para peninju muay thai tu
Kawan2 kat industri ni sibuk dok kata si Salwani dok sebelah kanan tu muka serupa dengan Umi..rasa mcm tak jer hehe






tomyam bersantan yang ok la..
Perut pun dah kenyang, sesi cabutan bertuah pun dah selesai jadi balik ler ke ofis mengadap timbunan kerja..
ni la cara terkini dan yang mmg dipraktikan supaya tak lupa tempat letak kereta kat mana..hehe

Share on Google Plus

About Fuzy Hamid

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 komentar:

Post a Comment

terima kasih atas kunjungan dan komen, sungguh sangat dihargai! kalau ada kesempatan saya akan balas, InsyaAllah

komen baik-baik tau!

Thanks for the visit, appreciate your positive comments!