Giveaway : Ini Blogs Siapa?

Kita join segmen lagi.  Lain macam sikit segmen ni dengan banner yang mengancam buat Umi terancam jugak kalau tak tumpang sekaki haha

Sila klik kat banner untuk keterangan lebih lanjut la ya dan serba sedikit siapa saya kat bawah sanun tu..



Panggil saya Fuzy jer, lahir pada 04 September 1969..wow tahun ni umur akan meningkat ke 47 tahun gitu tu yang rasa mcm kerdil jer sebab ramai blogger yang muda2 dan dah peringkat anak2 gitu.  Nak panggil Umi pun boleh sebab ramai blogger yang muda dan sebaya anak2 jugak

Born and bred di Kuala Lumpur, ada 6 orang anak dan yang sulung pulak akan berusia 24 tahun bulan Ogos tu..

Dah berblogging sejak 2006 tapi hanya untuk catatan peribadi tapi sekarang blog dah dibuka buat semua pembaca sebab rasa seronok dapat kawan baru dan bertukar2 pengalaman dan tips

Masih bekerja didalam industri pelancongan dan hanyalah blogge picisan.

Selamat berkenalan xoxo

Nak tau lebih lanjut boleh la baca SIAPA PENULIS SWEETSOURLEYRA


Share on Google Plus

About Fuzy Hamid

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 komentar:

Post a Comment

terima kasih atas kunjungan dan komen, sungguh sangat dihargai! kalau ada kesempatan saya akan balas, InsyaAllah

komen baik-baik tau!

Thanks for the visit, appreciate your positive comments!