Siapa menang hadiah misteri mesti teruja kan

Assalammualaikum wbt

Syukur Alhamdulillah, tak sangka Umi ni pemenang hadiah utama lagi misteri dari Giveaway : Ini blog siapa kelolaan blogger Hawa.  Baru kesempatan nak buat posting sebab tadi sibuk dengan installation melajukan desktop ni pastu godek-godek kat pakej percutian yang tengah sakan dipromosi sampai makan pun lewat tapi tak la pulak miss hehe.

Terima kasih Awa sebab memilih Umi..ishhh kalau kat atas pentas mau kelu lidah nak bagi ucapan ni hehehe..


Gosok2 mata...kot silap pandang pastu cubit peha kiri...cubit peha kanan..hadoooiii sakit..laa ingatkan bermimpi rupanya realiti tu. keke.  huihh kalau hangpa ada dekat cheq tadi...mesti hangpa kata cheq ni lebih baguih..lebih real...lebih drama kot si Drama Queen Shazlin tu..

Image result for shocking happy face gif
muka control ala2 ayu walau terkejut tu kiki

Tahniah juga pada 3 pemenang lain iaitu 1. RII   2. JULIE NIDA    3. FARHANA

huihhh dah tengah malam dah...nitey nite all. 

Share on Google Plus

About Fuzy Hamid

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 komentar:

Post a Comment

terima kasih atas kunjungan dan komen, sungguh sangat dihargai! kalau ada kesempatan saya akan balas, InsyaAllah

komen baik-baik tau!

Thanks for the visit, appreciate your positive comments!