Siapa dapat jemputan ke workshop Lazada ? - umifuzy™dotcom

March 9, 2017

Siapa dapat jemputan ke workshop Lazada ?

Assalammualaikum wbt

Alhamdulillah Umi dah makin sihat tapi selesema tu masih ada sikit.  Kalau nyanyi ni mesti kalau Ella haha.  Walau tak buat posting baru tapi tetap intai2 jugak la.

3 hari lepas dapat jemputan ke workshop Lazada tapi terasa sedih sebab Umi tak dapat join workshop ni disebabkan family affair hujung minggu ni sob sob.  Dah 2 minggu kot tak jumpa Kak Yang pastu dia dah siap message dhubby minta nak makan itu ini..tu camner..kita ni ibu..bila anak yang jauh dimata minta kita masak..mmg terasa bangga dan betapa kita rasa kita dihargai dan semoga sampai bila2 pun kita harap anak2 kita akan merindui masakan kita dan tak lupa kita..  Aduhh emo pulak

Berbalik pada jemputan ni mmg rasa rugi sangat tapi keluarga lebih penting kan dan tanpa keluaga siapalah kita!

pstt..psttt siapa yang dapat jemputan ni dan kalau pergi tu nanti boleh nak minta la kongsi-kongsi apa yang dipelajari nanti..

#kalausudikongsi

No comments:

Post a Comment

terima kasih atas kunjungan dan komen, sungguh sangat dihargai! kalau ada kesempatan saya akan balas, InsyaAllah

komen baik-baik tau!

Thanks for the visit, appreciate your positive comments!

Instagram

Disclaimer

The articles in this www.umifuzy.com are mostly written as a personal reminder for myself, family and whoever surrounding my life plus for whoever enjoy reading my writing that is a credit and blessing for me.

All the write up intended for easy reading plus perhaps will give inspiration, advise and tips for all readers. Mostly all the articles posted solely comes from my own perspective, experience and surroundings thus those posting does not portraying any particular issues and it is subject to change too. I am not responsible for any misinterpretations by anyone reading any of the articles and comments by from it.

Please do not copy any of the articles or images in this blog without permission (please have courtesy to ask before you do so ok.
XOXO Umi Fuzy