April 25, 2017

Mood Makan Angin kembali lagi daaa

Assalammualaikum wbt

Hari ni mood nak bercuti menjelma pulak dah..rindu nak naik flight eh hehe...rindu nak packging baju (*sob*)...rindu nak makan spring roll kat Vietnam..rindu nak jalan-jalan cuci mata haha tapi sebenarnya rindu nak shopping aduhaiiii.

TDK Travel & Tours sebuah syarikat pelancongan bumiputra yang berdaftar dengan Kementerian Pelancongan dan yang pasti berlesen ya dah giat mempromosi pakej-pakej pelancongan ke merata negara tapi yang paling terbaik dan murah yang Umi nak ketengahkan ialah percutian ke 4 Hari 3Malam ke Ho Chi Minh city, Yogjakarta, Medan dan Padang - Bukit Tinggi.

Sebenarnya banyak destinasi percutian lain lagi tapi kali ni Umi nak iklankan yang 4 destinasi sebab MURAH dan berbaloii

Untuk keterangan lanjut boleh jer whatsapp ke : 019-225 6994 / 012-246 4170

Boleh juga jengah kat FB page : Percutian Murah bersama TDK Travel 

Image may contain: sky and outdoor

CONFIRMED DEPARTURE
=====================================
4D 3N Medan/Padang-Bkt Tinggi/Ho Chi Minh /Yogjakarta 
=====================================
Departure Date :
05 Apr -08 Apr 2017(closed)
12 Apr -15 Apr 2017 (closed)
28 Apr – 01 May 2017(closed)
10 May -13 May 2017
26 Jul - 29 Jul 2017
23 Aug -26 Aug 2017
20 Sept -23 Sept 2017
18 Oct -21 Oct 2017
08 Nov -11 Nov 2017
22 Nov - 25 Nov 2017
06 Dec - 09 Dec 2017
20 Dec - 23 Dec 2017
(School holiday surcharge+RM 99/pax)

PRICE RM999/pax 1st come 1st serve
(MAX 20 seat for promo price per departure)

Deposit : RM500/pax 

Package Include :
Return air ticket Accommodation Transportation Admission as stated in itinerary
Meals as per itinerary

Exclude
tipping @ RM40  except RM90 for HCM    insurance (RM 30)
personal expenses   luggage (for Yogjakarta) 

No comments:

Post a Comment

terima kasih atas kunjungan dan komen, sungguh sangat dihargai! kalau ada kesempatan saya akan balas, InsyaAllah

komen baik-baik tau!

Thanks for the visit, appreciate your positive comments!