Mood Makan Angin kembali lagi daaa

Tuesday, April 25, 2017 0 Comments A+ a-

Assalammualaikum wbt

Hari ni mood nak bercuti menjelma pulak dah..rindu nak naik flight eh hehe...rindu nak packging baju (*sob*)...rindu nak makan spring roll kat Vietnam..rindu nak jalan-jalan cuci mata haha tapi sebenarnya rindu nak shopping aduhaiiii.

TDK Travel & Tours sebuah syarikat pelancongan bumiputra yang berdaftar dengan Kementerian Pelancongan dan yang pasti berlesen ya dah giat mempromosi pakej-pakej pelancongan ke merata negara tapi yang paling terbaik dan murah yang Umi nak ketengahkan ialah percutian ke 4 Hari 3Malam ke Ho Chi Minh city, Yogjakarta, Medan dan Padang - Bukit Tinggi.

Sebenarnya banyak destinasi percutian lain lagi tapi kali ni Umi nak iklankan yang 4 destinasi sebab MURAH dan berbaloii

Untuk keterangan lanjut boleh jer whatsapp ke : 019-225 6994 / 012-246 4170

Boleh juga jengah kat FB page : Percutian Murah bersama TDK Travel 

Image may contain: sky and outdoor

CONFIRMED DEPARTURE
=====================================
4D 3N Medan/Padang-Bkt Tinggi/Ho Chi Minh /Yogjakarta 
=====================================
Departure Date :
05 Apr -08 Apr 2017(closed)
12 Apr -15 Apr 2017 (closed)
28 Apr – 01 May 2017(closed)
10 May -13 May 2017
26 Jul - 29 Jul 2017
23 Aug -26 Aug 2017
20 Sept -23 Sept 2017
18 Oct -21 Oct 2017
08 Nov -11 Nov 2017
22 Nov - 25 Nov 2017
06 Dec - 09 Dec 2017
20 Dec - 23 Dec 2017
(School holiday surcharge+RM 99/pax)

PRICE RM999/pax 1st come 1st serve
(MAX 20 seat for promo price per departure)

Deposit : RM500/pax 

Package Include :
Return air ticket Accommodation Transportation Admission as stated in itinerary
Meals as per itinerary

Exclude
tipping @ RM40  except RM90 for HCM    insurance (RM 30)
personal expenses   luggage (for Yogjakarta) 

terima kasih atas kunjungan dan komen, sungguh sangat
dihargai!

kalau ada kesempatan saya akan balas, InsyaAllah

komen baik-baik tau!

Thanks for the visit, appreciate your positive comments!