Acara Sepetang bersama Blogger 2017 - umifuzy™dotcom

May 4, 2017

Acara Sepetang bersama Blogger 2017

Assalammualaikum

Hari tu nampak Bro Amir Denai Hati share kat FB pasal event ni yang akan berlangsung pda 13 Mei dan tetiba rasa teruja nak turut serta dan Alhamdulillah setelah disusun atur jadual..setelah ditimbang..ditimang..ditolak tepi rasa malu..rasa segan tu akhirnya Umi akan hadir untuk event bersama blogger yang hebat-hebat belaka.  Ini alah event pertama buat Umi dan seperti biasa InsyaAllah akan pergi dengan blogger mana lagi kalau bukan blogger deariescouple sebab kami berdua memang sama-sama pemalu.

Credit sebab +FeyLiez yang gagah daftarkan untuk kami berdua..muahhh ketat².

Yang pasti mesti banyak ilmu yang dapat kami sedut dari acara ni kan dan nanti Umi akan kongsikan kat sini untuk sesiapa yang tak dapat turut serta.


sepetang bersama blogger

Dag Dig Dug la jugak bukan takut tapi segan haha.

Eh ada ke nanti blogger nak tegur kami ek?  Ok kita jumpa disana ya dan tegur la kami blogger picisan ni


No comments:

Post a Comment

terima kasih atas kunjungan dan komen, sungguh sangat dihargai! kalau ada kesempatan saya akan balas, InsyaAllah

komen baik-baik tau!

Thanks for the visit, appreciate your positive comments!

Instagram

Disclaimer

The articles in this www.umifuzy.com are mostly written as a personal reminder for myself, family and whoever surrounding my life plus for whoever enjoy reading my writing that is a credit and blessing for me.

All the write up intended for easy reading plus perhaps will give inspiration, advise and tips for all readers. Mostly all the articles posted solely comes from my own perspective, experience and surroundings thus those posting does not portraying any particular issues and it is subject to change too. I am not responsible for any misinterpretations by anyone reading any of the articles and comments by from it.

Please do not copy any of the articles or images in this blog without permission (please have courtesy to ask before you do so ok.
XOXO Umi Fuzy