Giveaway Kad Raya by Zafirah Nazr

Wednesday, May 31, 2017 7 Comments A+ a-

Assalammualaikum wbt

Rasa macam best jer nak dapat kad raya yang dah makin pupus sebab kita dah asyik kirim mesej pada Whatsapp, Line dan macam2 lagi kan.

Jom kita join segmen ni dan klik banner untuk keterangan lanjut ok.  Selamat bersegmen


xoxo, Umi Fuzy

7 Comments

Write Comments
Zafirah Nazri
AUTHOR
8 June 2017 at 20:36 delete

selamat berpuasa , semoga amalan kita di bulan Ramadhan ini diterima .

Terima kasih join GA saya , saya dah update senarai peserta giveaway . jemput blogwalking yer :)

http://thezafirahnazri.blogspot.my/2017/06/senarai-peserta-giveaway-kad-raya-by.html

maaf lewat update , busy skit .

Reply
avatar
antynid
AUTHOR
8 June 2017 at 22:37 delete

cakkk.
kita datang balas kunjungan.
goodluck :)

Reply
avatar
9 June 2017 at 00:39 delete

assalamualaikum,

blogwalking dari GA yang sama
https://lovelysunshine93.blogspot.my/2017/05/giveaway-kad-raya-by-zafirah-nazri.html

Reply
avatar
Mieza S
AUTHOR
9 June 2017 at 09:03 delete

jalan singgah dari GA yang sama.

https://kanvasdakwat.blogspot.my/2017/06/giveaway-kad-raya-by-zafirah-nazri.html

goodluck :)

Reply
avatar
Noor Najwa
AUTHOR
10 June 2017 at 14:30 delete

Singgah balas kunjungan..

Reply
avatar
fafa zahirah
AUTHOR
11 June 2017 at 12:21 delete

Singgah dari GA yang sama. Semoga ade rezeki kita kat sini :)

selamat berpuasa & all the best.

Reply
avatar

terima kasih atas kunjungan dan komen, sungguh sangat
dihargai!

kalau ada kesempatan saya akan balas, InsyaAllah

komen baik-baik tau!

Thanks for the visit, appreciate your positive comments!