Seronok menjadi blogger ni kan

Assalammualaikum

The Bloggers Dinner 2017 yang  pertama kalinya dianjurkan oleh Hexa Cooperation Sdn Bhd disamping untuk memperkenalkan dan melancarkan portal lynk.my disertai hampir 70 blogger (tapi ada yang tak dapat hadir disaat akhir), publisher dan advertiser bertempat di Hotel Concorde Kuala Lumpur pada 19 Mei lalu dan yang paling menariknya ada beberapa artis turut serta memeriahkan majlis.
Apa itu lynk.my? Berminat untuk menjadi Advertiser untuk meluaskan perniagaan? hanya dengan modal serendah RM50! atau menjadi Publisher? untuk keterangan lanjut dan sebarang pertanyaan boleh email terus ke support@lynk.my atau hubungi 03-6039 7773 dan pihak lynk.my akan membantu untuk anda terus berjaya didalam dunia pemasaran digital yang semakin mencabar.
Alhamdulillah Umi antara mereka yang hadir walau rasa segan la jugak maklumlah Umi hanya blogger picisan tapi kalau tak mulakan sampai bila pun akan kat takuk yang sama kan.  Rupanya ramai blogger hebat yang ada antaranya Mahadi Mohamed Arifin, Faizdickie, Neyra Shazera dan ramai lagi.

Yang paling menarik tu ada cabutan bertuah sebanyak lebih 60 hadiah tau antaranya seunit Smart TV, Drone, 2 unit Ipad, Polarou mid, Camera, barangan kecantikan dan kesihatan, duit tunai RM200 x 5 wow meriah tu kan.  Memang meja Umi duduk tu bertuah sebab kami 6 orang blogger semua dapat hadiah...haa lainkali kalau nak bertuah sila duduk semeja dengan Umi okay hehe.  Blogger Anil Wanina dapat wang tunai dan Liez dapat perfume kot dan Umi dapat Love Potion dari Hush Hush tu nanti kot Umi buat review....hehe

bergambar dengan otai blogger Tuan Hasrul Hassan yang tak lokek dan humble dengan input untuk menjadi blogger yang berjaya.  Ribuan terima kasih jugak untuk Tuan HH ni yang menjemput kami blogger yang boleh dikatakan zero knowledge.  Next event jangan lupa jemput lagi ya Tuan HH

cakkk...hehehe hamboi Liez, Anil dan Umi ni tetiba jadi geng lentuk..haha


door gift dari Glowhite and Lolalove..terima kasih daun keladi hehe
cer teka siapa jejaka hensem ni...ni la COO Hexa Cooperation yang sangat sporting dan macho...very humble and nice guy dan kalau tengok dia mesti ada yang boleh jatuh hati kot..oppsss

selfie antara artis yang hadir antarnya Faye Khusairi dan emcee yang pot pet siapa lagi kalau bukan Sharifah Shahirah yang buat semua orang terhibur 

sesi berkenal mesra dengan para blogger...ehh jumpa lagi dengan top foodies blogger Mahamahu Radhian Izzati

waktu nak balik tu ternampak pulak hiasan dinding yang cantik...apa lagi bergambar la
pastu waktu nak ke parking nampak pulak view cantik berlatarbelakang bangunan KLCC...selfie lagi..haha

xoxo, Fuzy
Share on Google Plus

About Fuzy Hamid

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

4 komentar:

  1. waahhhh bestnyaa.. 1 pengalaman yg menarik & tidak boleh dilupakan,, i still have a long way to improve myself :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg best..berkenalan dgn org yg kita tak kenal..menimba ilmu dari yg berpengalaman tapi tak bermakna apa yg kita ada kita simpan..sharing is caring..hehe

      Delete

terima kasih atas kunjungan dan komen, sungguh sangat dihargai! kalau ada kesempatan saya akan balas, InsyaAllah

komen baik-baik tau!

Thanks for the visit, appreciate your positive comments!