June 21, 2017

Giveaway Duit Raya RM100 By Elsaalicious & Sponsors

First of all, thanks Elsa +Shaidatul Aireen  sebab menjemput Umi untuk join GA ni walau lewat tapi better late then never kan..hehe

Klik banner ok


Giveaway Duit Raya RM100 By Elsaalicious & Sponsors


Facebook : journal.fuzyhamid


Antara syaratnya kena cerita pengalaman seronok dan nakal zaman kumpul duit raya dulu...hurmm tengah nak godek2 otak nih,,,hehe
Pengalaman yang sungguh menyeronokkan Umi ni rasanya macam budak-budak lain jugak Umi dan kakak serta adik akan main redah jer dan bagi salam kat semua rumah tak kira la rumah siapa pun tapi yang pasti bukan rumah org India atau Cina sebab niat tu nak kumpurl duit raya jer dan bukan nak makan kuih pun..bila dapat duit tu memang pegang tak lepas la

Selamat malam

No comments:

Post a Comment

terima kasih atas kunjungan dan komen, sungguh sangat dihargai! kalau ada kesempatan saya akan balas, InsyaAllah

komen baik-baik tau!

Thanks for the visit, appreciate your positive comments!