Giveaway Duit Raya RM100 By Elsaalicious & Sponsors

11:38 PM

First of all, thanks Elsa +Shaidatul Aireen  sebab menjemput Umi untuk join GA ni walau lewat tapi better late then never kan..hehe

Klik banner ok


Giveaway Duit Raya RM100 By Elsaalicious & Sponsors


Facebook : journal.fuzyhamid


Antara syaratnya kena cerita pengalaman seronok dan nakal zaman kumpul duit raya dulu...hurmm tengah nak godek2 otak nih,,,hehe
Pengalaman yang sungguh menyeronokkan Umi ni rasanya macam budak-budak lain jugak Umi dan kakak serta adik akan main redah jer dan bagi salam kat semua rumah tak kira la rumah siapa pun tapi yang pasti bukan rumah org India atau Cina sebab niat tu nak kumpurl duit raya jer dan bukan nak makan kuih pun..bila dapat duit tu memang pegang tak lepas la

Selamat malam

You Might Also Like

0 komentar

terima kasih atas kunjungan dan komen, sungguh sangat dihargai! kalau ada kesempatan saya akan balas, InsyaAllah

komen baik-baik tau!

Thanks for the visit, appreciate your positive comments!

news feed 1239

DISCLAIMER

The articles in this www.umifuzy.com are mostly written as a personal reminder for myself, family and whoever surrounding my life plus for whoever enjoy reading my writing that is a credit and blessing for me.

All the write up intended for easy reading plus perhaps will give inspiration, advise and tips for all readers. Mostly all the articles posted solely comes from my own perspective, experience and surroundings thus those posting does not portraying any particular issues and it is subject to change too. I am not responsible for any misinterpretations by anyone reading any of the articles and comments by from it.

Please do not copy any of the articles or images in this blog without permission (please have courtesy to ask before you do so ok.
XOXO Umi Fuzy