June 11, 2017

iklan Hari Raya dulu-dulu

Assalammualaikum wbt semua

Kita masih lagi didalam bulan Ramadan yang barokah dan semoga puasa dan amalan kita diterimaNya dan dipermudahkan segala urusan kita hari ini dan hari-hari mendatang.

Teringat Umi kat raya zaman Nokia 3310 dulu, dah dekat seminggu nak raya boleh kata semua orang sibuk download ringtone raya dan list ringtone raya pun siap dicetak dan kongsi heeh.  Tu en dhubby la yg mcm tu sbb time tu Umi guna Sony Ericsson jadi tak la berapa sama keke


Masa iklan ni Lisa Surihani masih muda remaja lagi..memang cute sangat iklan Celcom tahun 1999 yang memang sungguh meninggalkan nostalgia.

1 comment:

  1. Salam 16 Ramadhan,
    www.opzzpinky.my :)

    dlu dan skg, raya dan puasa beza sgt kan kak..rasa rindu ngn suasana dulu2, lg meriah dr skg.

    ReplyDelete

terima kasih atas kunjungan dan komen, sungguh sangat dihargai! kalau ada kesempatan saya akan balas, InsyaAllah

komen baik-baik tau!

Thanks for the visit, appreciate your positive comments!