iklan Hari Raya dulu-dulu

8:43 AM

Assalammualaikum wbt semua

Kita masih lagi didalam bulan Ramadan yang barokah dan semoga puasa dan amalan kita diterimaNya dan dipermudahkan segala urusan kita hari ini dan hari-hari mendatang.

Teringat Umi kat raya zaman Nokia 3310 dulu, dah dekat seminggu nak raya boleh kata semua orang sibuk download ringtone raya dan list ringtone raya pun siap dicetak dan kongsi heeh.  Tu en dhubby la yg mcm tu sbb time tu Umi guna Sony Ericsson jadi tak la berapa sama keke


Masa iklan ni Lisa Surihani masih muda remaja lagi..memang cute sangat iklan Celcom tahun 1999 yang memang sungguh meninggalkan nostalgia.

You Might Also Like

1 komentar

  1. Salam 16 Ramadhan,
    www.opzzpinky.my :)

    dlu dan skg, raya dan puasa beza sgt kan kak..rasa rindu ngn suasana dulu2, lg meriah dr skg.

    ReplyDelete

terima kasih atas kunjungan dan komen, sungguh sangat dihargai! kalau ada kesempatan saya akan balas, InsyaAllah

komen baik-baik tau!

Thanks for the visit, appreciate your positive comments!

news feed 1239

DISCLAIMER

The articles in this www.umifuzy.com are mostly written as a personal reminder for myself, family and whoever surrounding my life plus for whoever enjoy reading my writing that is a credit and blessing for me.

All the write up intended for easy reading plus perhaps will give inspiration, advise and tips for all readers. Mostly all the articles posted solely comes from my own perspective, experience and surroundings thus those posting does not portraying any particular issues and it is subject to change too. I am not responsible for any misinterpretations by anyone reading any of the articles and comments by from it.

Please do not copy any of the articles or images in this blog without permission (please have courtesy to ask before you do so ok.
XOXO Umi Fuzy