Template baru untuk blog Umi - umifuzy™dotcom

June 14, 2017

Template baru untuk blog Umi

akhirnya dapat juga baru baru utk blog Umi tapi lupa pulak nak buat entri sebab teruja sangat dan masih lagi nak menyesuaikan diri dgn template baru ni almaklumlah template lama tu utk oldskool mcm Umi kan hehe. Sebenarnya jugak ada beberapa hal yang perlu Umi belajar dari template ni tu yang menyebabkan entri pasal baju baru ni lewat dan maaf kalau Umi tak dapat reply komen sebab perihal komen tu masih perlu suntikan dari Awa..hehe

Terima kasih buat Awa yang sudi ambil buat kan untuk Umi walau dengan keadaan mengandung tu dan Umi pulak terdebar-debar tunggu baju baru ni dahlah Umi banyak sikit cerewet nak itu..nak ini la hehe dan sesungguhnya penantian itu suatu penyiksaan kan tapi kalau tengok kat blog Umi ni dah Umi tukar pulak header dia sebab teringin pulak nak header yang simple sebab Umi pun orang yang sangat simple kan.

Masakan Umi tak teruja sebab Umi pun dah tukar url blog Umi dari sweetsourleyra.blogspot.com ke umifuzy.blogspot.my dan mana tau kot kalau dah tetap fikiran doman pun bertukar sebab dah bertahun dok memikir tapi masih tiada noktah hehe

Terima kasih tak sekali lagi buat preggy Awa - KLIK SINI

Dan untuk pengetahuan umum Awa akan mula terima tempahan untuk kerja-kerja edit mengedit ni dan kalau sesiapa berminat boleh terus hubungi Awa di facebook atau email.










3 comments:

  1. cantik sangat template baru ni :) Terima kasih datang blogwalking ke blog saya... salam dari missaziemah.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Template sempena Aidilfitri ke ni 😍

    Cantikk

    ReplyDelete

terima kasih atas kunjungan dan komen, sungguh sangat dihargai! kalau ada kesempatan saya akan balas, InsyaAllah

komen baik-baik tau!

Thanks for the visit, appreciate your positive comments!

Instagram

Disclaimer

The articles in this www.umifuzy.com are mostly written as a personal reminder for myself, family and whoever surrounding my life plus for whoever enjoy reading my writing that is a credit and blessing for me.

All the write up intended for easy reading plus perhaps will give inspiration, advise and tips for all readers. Mostly all the articles posted solely comes from my own perspective, experience and surroundings thus those posting does not portraying any particular issues and it is subject to change too. I am not responsible for any misinterpretations by anyone reading any of the articles and comments by from it.

Please do not copy any of the articles or images in this blog without permission (please have courtesy to ask before you do so ok.
XOXO Umi Fuzy