Warkah Untukku OST Semusim Rindu

Salam,

Sebenarnya selepas tengok drama Semusim Rindu semalam ni Umi agak frust jugak la sebab jalan cerita dalam novel dan drama berbeza tapi mana mungkin nak sama kan kalau ada part berpegangan tangan, tikaman mata yang romantis bagai dibuat dilayar seperti dalam novel..hahaha naya kan.

Kalau dalam novel watak Eddie tu sekadar di kilang dan suka sangat dengan Hajar sampai siap jemput dan antar balik rumah jer tapi tak de pulak part Eddie masa Hajar dihantar ke klinik sebab gastrik dan dalam novel pulak Ikhman bawak balik Hajar ke aparmen dan paksa Hajar makan dan minum susu..masa part ni bagi Umi dah hilang babak thrillnya.  Time ni jugak nampakkan betapa Ikhman concern pada Hajar tapi masih ego la jugak tapi lenyap sebab cerita diolah lain sikit..huhu

Walaubagaimana pun kan memang best lakonan Ben Amir waktu kat apartmen bila mintak dihantarkan makanan..Umi menonton sambil ketawa terkekek sambil senyum sumbing jugak la tengok lakonan dia tu tapi rasa angin jugak sebab iklan punya la banyak sambil habis mood menonton..jadi nak layan la lagu Warkah Untukku nyanyian Ara AF ni..


Lirik : Warkah Untukku

Cintamu hancurkan zahirku

Rela dicampak ke penjaramu

Dari diperlakukan begini

Sungguh kau yang kumahu

Berdoa semoga kau kan berubah
Mendampingiku selalu

Kasihku tolong lihatkanlah

Tunjuk dia jalan kepadamu
Yang tersesat tiada bertuju

Berikan hatimu padanya

Kau akan rasa cinta sebenar
Dalam kau mencari aku

Sungguh kau yang kumahu

Berdoa semoga kau kan berubah

Mendampingiku selalu

Sungguhnya kau yang kumahu

Berdoa semoga kau akan berubah
Mendampingiku selalu

Sungguh kau yang kumahu

Berdoa semoga kau akan berubah
Mendampingiku selalu

Sungguhnya kau yang kumahu

Berdoa semoga kau akan berubah
Mendampingiku selalu

Sungguh kau yang kumahu

Berdoa semoga kau akan berubah
Mendampingiku selalu
Share on Google Plus

About Fuzy Hamid

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

2 komentar:

  1. nieyl dtg membalas kunjungan dan komen..:)
    lagu ni sedap di dengar..

    ReplyDelete

terima kasih atas kunjungan dan komen, sungguh sangat dihargai! kalau ada kesempatan saya akan balas, InsyaAllah

komen baik-baik tau!

Thanks for the visit, appreciate your positive comments!