Fattah Amin bukan calon peminat K-Drama

Haa..bukan la sesuatu yang mengejutkan pada Umi sebab sebelum keluar berita ni hari minggu lepas yang peminat Gong Yoo menolak Fattah Amin dari menjadi hero drama Coffee Prince versi Melayu..puteri² Umi siapa lagi kalau bukan Kak Yang dan Kak Meya pun dah cakap ishh tak de orang lain ke sebab bagi diaorang Fattah Amin tak sesuai mengambil waktu hero yang depa kata handsome tu.

Siapa tak kenal Gong Yoo? Umi tak kenal pun tapi dia la pemegang watak utama filem Goblin yang memang anak² Umi tak ketinggalan la begitu juga drama Coffee Prince tu dan pulak tu tapi kalau dah tiap² hari muka dia muncul dalam iklan Coway memang harus la kenal kan.  Malah Gong Yoo ni adalah model iklan yang punya ranking tertinggi di Korea tau.

Tapi korang rasa tuan director Micheal Ang tu akan tukar dak? walau peminat Gong Yoo ni siap buat petisyen lagi tapi kuasa atas tuan director kan sebab dia pasti nak pelakon yang serasi dengan dia siapa lagi kalau bukan Fattah Amin. So kita tunggu jer la kan..tapi kalau dah nak tayang nanti..hehe pasti la Umi tunggu nak tonton tak pun mungkin Umi boleh tonton Coffee Prince yang asal..why not kan


Korang nak tau siapa pilihan Kak Yang dan Kak Meya..calon²nya adalah...jeng..jengggg

Aiman Hakim Ridza hero dalam Kimchi Untuk Awak yang tinggi lampai dan sesuai dengan Gong Yoo yang tinggi jugak tu


Image result for aiman hakim ridza


Kak Meya pulak pilih Nazim Othman yang memegang watak utama dalam CintaTeruna Kimchi

Image result for nizam othman

Alvin Chong yang menjadi pelakon pembantu dan memegang watak seorang pilot yang juga sahabat Fattah Amin dalam Surihati Mr Pilot

Image result for alvin chong
Share on Google Plus

About Fuzy Hamid

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

9 komentar:

  1. Aiman sesuai kot. Tapi kita dulu tengok Gong Yoo first dalam BIG. Takleh lawan aura Rain dan Min Hoo kot. Hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. 2 nama yg gah masa awal K-Drama kan..suka la juga sy tgk muka diaorg tu..cantik

      Delete
  2. hahahaha~ topik nih jugak jadi perbualan kami suami isteri kebelakangan ni.. kalau atie la, atie rasa Bront Palare mesti boleh bawak watak tu jauh lebih baik.. tapi nak buat cemana.. rating Fattah Amin lagi tinggi.. pihak penerbitan mesti nak untung..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau Bront Palare tu sebab ketinggian dan dia pun pelakon yg bagus..

      Delete
  3. Haha. Masing2 ada calonnya yg tersendiri ye. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan...tapi kalau selalu sgt tgk pelakon yg sama..jemu la jugak kan

      Delete

terima kasih atas kunjungan dan komen, sungguh sangat dihargai! kalau ada kesempatan saya akan balas, InsyaAllah

komen baik-baik tau!

Thanks for the visit, appreciate your positive comments!