July 13, 2017

Saya Nak Duit Raya By Opzzpinky

Sedang berlangsung! Meh cuba nasib dan dapatkan duit raya dari Opzzpinky dan 25 orang bertuah yang akan dapat duit raya ni tau..

Nak tau lebih lanjut, klik banner tu okay



Dengan ini, maka berlangsunglah GiveAway Saya Nak Duit Raya by Opzzpinky. Big thanks kepada para sponsor yang baik hati sponsor duit raya untuk pemenang GA sha, alhamdulilah, syarat simple ja, macam biasa korang kena patuh semua syarat, kalau tipu dosa tauu..hihi

SYARAT PENYERTAAN :- 
1. Buat satu entri yang bertajuk "Saya Nak Duit Raya by Opzzpinky" 
2. Copy banner yang cute diatas dan pastekan dalam entri korang. 
3. Linkkan ke entry ini. 
4. Done !! hantar link korang dekat komen di entry ini


25 PEMENANG AKAN MENDAPAT DUIT RAYA 

8 comments:

  1. Kinah singgah dari GA yang sama
    http://ape-kinah.blogspot.my/2017/07/saya-nak-duit-raya-by-opzzpinky.html

    ReplyDelete
  2. Salam terima kasih sebab join, GA dah tamat, jom terjah peserta lain sementara sha pilih pemenang

    http://www.opzzpinky.my/2017/07/peserta-ga-saya-nak-duit-raya-by.html

    ReplyDelete
  3. Good luck awak..

    http://anumabdullah93.blogspot.my/2017/07/saya-nak-duit-raya-by-opzzpinky.html

    ReplyDelete
  4. Mai datang dari GA yang sama. All the best tau!

    http://missobsesi.blogspot.com/2017/07/saya-nak-duit-raya-by-opzzpinky-22.html

    ReplyDelete
  5. hai! singgah dari GA yang sama . goodluckkk !
    https://themaiman.blogspot.my/2017/07/saya-nak-duit-raya-by-opzzpinky.html

    ReplyDelete
  6. bw dari segmen yg sama ^_^ dn follow sini ~
    https://nnizati.blogspot.my/2017/07/saya-nak-duit-raya-by-opzzpinky.html

    ReplyDelete
  7. blogwalking dari GA yang sama. good luck btw :)

    helloaiman

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum... good luck.. saya datang daripada GA sama.. jemput2 singgah blog saya jugak ya SAYA NAK DUIT RAYA BY OPZZPINKY

    ReplyDelete

terima kasih atas kunjungan dan komen, sungguh sangat dihargai! kalau ada kesempatan saya akan balas, InsyaAllah

komen baik-baik tau!

Thanks for the visit, appreciate your positive comments!