August 28, 2017

Happy Giveaway by Mrs Pip ( 28/8/17 - 16/9/17 )

Jom join ramai-ramai! Klik kat banner untuk seterusnya ok






jom join ramai ramai ....  nak join, senang saja syarat-syaratnya ....

1 / WAJIB follow blog mrs pip (klik butang 'FOLLOW' di sidebar) 

2/ PILIHAN (nak follow boleh, tak follow pun ok jer) :-

>>>> follow Google+ Mrs Pip (klik butang di sidebar)

>>>> follow Twitter @MrsPip18 
(kalau follow Twitter Mrs Pip, sila tinggalkan username twitter korang di ruangan komen ok)

>>>> follow Facebook Mrs Pip KLIK SINI 
(kalau follow FB Mrs Pip, sila tinggalkan username FB korang di ruangan komen ok)

>>>> follow IG Mrs Pip @MrsPip18  
(kalau follow IG Mrs Pip, sila tinggalkan username IG korang di ruangan komen ok)

3/ Seperti biasa, buat satu entry penyertaan bertajuk 'Happy Giveaway by Mrs Pip ( 28/8/17 - 16/9/17 )' kat blog korang, guna banner di atas dan backlink ke sini

4/ Tinggalkan komen di kotak komen di bawah

5/ Mrs Pip mencari 2 Pemenang bertuah untuk memenangi hadiah hadiah di atas + hadiah misteri .... hadiah akan ditambah (sama ada hadiah yg sama spt di atas atau berbentuk lain) sekiranya melebihi 60 penyertaan ... the more the merrier!

11 comments:

  1. assalamualaikum
    jm dsys

    http://jm2u.blogspot.com/2017/08/happy-giveaway-by-mrs-pip-28817-16917.html

    ig / fb / tw = jmbelogs

    ReplyDelete
  2. Singgah dari GA yg sama :)

    http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2017/09/happy-giveaway-by-mrs-pip-28817-16917.html

    ReplyDelete
  3. Hi dear, thanks join GA mrs pip n gudluck..

    ReplyDelete
  4. Wish U luck Dear :)

    http://www.yatieowner.com/2017/09/happy-giveaway-by-mrs-pip-28817-16917.html

    ReplyDelete
  5. blogwalking sini...good luck ^_^
    http://kylifa.blogspot.my/

    ReplyDelete

terima kasih atas kunjungan dan komen, sungguh sangat dihargai! kalau ada kesempatan saya akan balas, InsyaAllah

komen baik-baik tau!

Thanks for the visit, appreciate your positive comments!