Happy Giveaway by Mrs Pip ( 28/8/17 - 16/9/17 )

2:52 PM

Jom join ramai-ramai! Klik kat banner untuk seterusnya ok






jom join ramai ramai ....  nak join, senang saja syarat-syaratnya ....

1 / WAJIB follow blog mrs pip (klik butang 'FOLLOW' di sidebar) 

2/ PILIHAN (nak follow boleh, tak follow pun ok jer) :-

>>>> follow Google+ Mrs Pip (klik butang di sidebar)

>>>> follow Twitter @MrsPip18 
(kalau follow Twitter Mrs Pip, sila tinggalkan username twitter korang di ruangan komen ok)

>>>> follow Facebook Mrs Pip KLIK SINI 
(kalau follow FB Mrs Pip, sila tinggalkan username FB korang di ruangan komen ok)

>>>> follow IG Mrs Pip @MrsPip18  
(kalau follow IG Mrs Pip, sila tinggalkan username IG korang di ruangan komen ok)

3/ Seperti biasa, buat satu entry penyertaan bertajuk 'Happy Giveaway by Mrs Pip ( 28/8/17 - 16/9/17 )' kat blog korang, guna banner di atas dan backlink ke sini

4/ Tinggalkan komen di kotak komen di bawah

5/ Mrs Pip mencari 2 Pemenang bertuah untuk memenangi hadiah hadiah di atas + hadiah misteri .... hadiah akan ditambah (sama ada hadiah yg sama spt di atas atau berbentuk lain) sekiranya melebihi 60 penyertaan ... the more the merrier!

You Might Also Like

11 komentar

  1. assalamualaikum
    jm dsys

    http://jm2u.blogspot.com/2017/08/happy-giveaway-by-mrs-pip-28817-16917.html

    ig / fb / tw = jmbelogs

    ReplyDelete
  2. Singgah dari GA yg sama :)

    http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2017/09/happy-giveaway-by-mrs-pip-28817-16917.html

    ReplyDelete
  3. Hi dear, thanks join GA mrs pip n gudluck..

    ReplyDelete
  4. Wish U luck Dear :)

    http://www.yatieowner.com/2017/09/happy-giveaway-by-mrs-pip-28817-16917.html

    ReplyDelete
  5. blogwalking sini...good luck ^_^
    http://kylifa.blogspot.my/

    ReplyDelete

terima kasih atas kunjungan dan komen, sungguh sangat dihargai! kalau ada kesempatan saya akan balas, InsyaAllah

komen baik-baik tau!

Thanks for the visit, appreciate your positive comments!

news feed 1239