August 2, 2017

Merdeka Giveaway by Penselduabee.blogspot.com

Jom kita turut serta GA dari blogger +Radhia Razali sempena bulan kemerdekaan Malaysia yang tercinta ni.

Klik banner untuk keterangan lanjut ok


Syarat untuk menyertai GA ini sangatlah MUDAH iaitu:

1. Follow blog penselduabee & blog tarot the fool
2. Add to Circle G+RadhiaRazali 
3. Click iklan Nuffnang & Lazada saya.
4. Like FB page penselduabee
5. Follow Instagram Radhia87 
6. Follow twitter RadhiaHaafiza 
7. Komen mana-mana dua entri di blog penselduabee. Kalau lebih, lagi bagus. Top komentatorkan juga akan dapat hadiah.
8. Buat entry bertajuk "Merdeka Giveaway By penselduabee.blogspot.com", paste banner di atas di dalam ruangan entri (backlink sekali).
9. Publish entry tersebut
10. Tinggalkan URL entry korang ke dalam ruangan/kotak komen post ini.
11. Share/ping entry "Merdeka Giveaway By penselduabee.blogspot.com"  dari blog saya ini di facebook.
12. Jika menang, alamat pengeposan hadiah harus di dalam Malaysia sahaja.

Tak complicated kan syarat-syaratnya. Tak ambil masa lama pun untuk follow semua syarat.hehe..
Giveaway ini akan berlangsung dari 1 August- 31 August 2017

Senarai Hadiah
Top Referal
1 x RM10

Top komentator
1 x RM10

3 pemenang

1 x 2017 New Korean Tide Multi-Purpose Backpack 

10 comments:

  1. All the best Umi.

    Wewitt header baruuu...

    ReplyDelete
  2. I support you sis 😍..
    Good luck!

    ReplyDelete
  3. good luck :)

    https://eyranasrin.blogspot.my/

    ReplyDelete
  4. Terima kasih kerana menyertai MERDEKA GIVEAWAY BY PENSELDUABEE.BLOGSPOT.COM . Senarai peserta Giveaway sudah keluar. Sila rujuk link http://penselduabee.blogspot.my/2017/09/merdeka-giveaway-by-penselduabeeblogspo.html untuk memeriksa samaada cukup follow semua sayarat atau tidak bagi mengelakkan penyertaan terbatal.

    ReplyDelete

terima kasih atas kunjungan dan komen, sungguh sangat dihargai! kalau ada kesempatan saya akan balas, InsyaAllah

komen baik-baik tau!

Thanks for the visit, appreciate your positive comments!