Tahniah KY Amanda

Thursday, August 03, 2017 11 Comments A+ a-

Buat anak-anak yang sedang menanti keputusan, rasanya semua dah dapat tahu keputusan dan mungkin sudah dan sedang meyiapkan apa yang patut dibawah dihari pendaftaran nanti kan.

Buat yang tidak mendapat penempatan boleh lah membuat rayuan dan InsyaAllah pasti ada jalan penyelesaian dan teruskan berusaha untuk terus berjaya dalam bidang yang diingini. 
sumber afterschool


Alhamdulillah syukur ke hadrat Illahi dan tahniah  KY Amanda berjaya mendapat penempatan di UMP..fuhh jauh jugak tu tapi tu bidang yang diminati dengan dia sendiri berminat untuk belajar bahasa Jerman seperti Umi yang dah berkarat bila nak bertutur ni hahha.  Namun tidak ada kepastian kalau KY akan kesana sebab kadar yuran per semester yang sangat tinggi dari apa yang Umi jengah online.  Option ke 2 adalah UPM dan ke 3 ialah UTM. Adakah mungkin dia boleh dapat tawaran lain selepas dia dapat tawaran dari UMP?  

Apa-apa pun kita tunggu jer apa yang seterusnya lagipun tarikh pendaftaran tu DH pulak kena ke luar daerah dan Umi sendiri pun kena buat sedikit kaji selidik hehe





11 Comments

Write Comments
Noor Azlan
AUTHOR
3 August 2017 at 23:46 delete

Wah tahniah Ky... bukan mudah course ni...

Reply
avatar
Mrs Pip
AUTHOR
4 August 2017 at 06:03 delete

Tahniah Amanda...semoga success ....

Reply
avatar
PeRdU cINta
AUTHOR
4 August 2017 at 07:05 delete

Syukur...syukur...syukur....tahniah Amanda.

Reply
avatar
mamapp
AUTHOR
4 August 2017 at 09:43 delete

Tahniah ky.. Wah suka linguistik ye

Reply
avatar
Ana Suhana
AUTHOR
4 August 2017 at 11:11 delete

Dekat juga tu kak. Tahniah KY.

Reply
avatar
Fuzy Hamid
AUTHOR
4 August 2017 at 16:03 delete

terima kasih..mmg tough

Reply
avatar
Fuzy Hamid
AUTHOR
4 August 2017 at 16:05 delete

terima kasih Mrs Pip

Reply
avatar
Fuzy Hamid
AUTHOR
4 August 2017 at 16:06 delete

Alhamdulillah PC..terima kasih

Reply
avatar
Fuzy Hamid
AUTHOR
4 August 2017 at 16:06 delete

Terima kasih MamaPP..both engineering dan bahasa German to be specific heehe

Reply
avatar
Fuzy Hamid
AUTHOR
4 August 2017 at 16:07 delete

terima kasih Ana..mmg dekat tp mcm nak tunggu second option sbb the fees tu too expensive..tp entah la

Reply
avatar

terima kasih atas kunjungan dan komen, sungguh sangat
dihargai!

kalau ada kesempatan saya akan balas, InsyaAllah

komen baik-baik tau!

Thanks for the visit, appreciate your positive comments!