Tahniah KY Amanda - umifuzy™dotcom

August 3, 2017

Tahniah KY Amanda

Buat anak-anak yang sedang menanti keputusan, rasanya semua dah dapat tahu keputusan dan mungkin sudah dan sedang meyiapkan apa yang patut dibawah dihari pendaftaran nanti kan.

Buat yang tidak mendapat penempatan boleh lah membuat rayuan dan InsyaAllah pasti ada jalan penyelesaian dan teruskan berusaha untuk terus berjaya dalam bidang yang diingini. 
sumber afterschool


Alhamdulillah syukur ke hadrat Illahi dan tahniah  KY Amanda berjaya mendapat penempatan di UMP..fuhh jauh jugak tu tapi tu bidang yang diminati dengan dia sendiri berminat untuk belajar bahasa Jerman seperti Umi yang dah berkarat bila nak bertutur ni hahha.  Namun tidak ada kepastian kalau KY akan kesana sebab kadar yuran per semester yang sangat tinggi dari apa yang Umi jengah online.  Option ke 2 adalah UPM dan ke 3 ialah UTM. Adakah mungkin dia boleh dapat tawaran lain selepas dia dapat tawaran dari UMP?  

Apa-apa pun kita tunggu jer apa yang seterusnya lagipun tarikh pendaftaran tu DH pulak kena ke luar daerah dan Umi sendiri pun kena buat sedikit kaji selidik hehe





11 comments:

  1. Wah tahniah Ky... bukan mudah course ni...

    ReplyDelete
  2. Tahniah Amanda...semoga success ....

    ReplyDelete
  3. Syukur...syukur...syukur....tahniah Amanda.

    ReplyDelete
  4. Tahniah ky.. Wah suka linguistik ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih MamaPP..both engineering dan bahasa German to be specific heehe

      Delete
  5. Replies
    1. terima kasih Ana..mmg dekat tp mcm nak tunggu second option sbb the fees tu too expensive..tp entah la

      Delete

terima kasih atas kunjungan dan komen, sungguh sangat dihargai! kalau ada kesempatan saya akan balas, InsyaAllah

komen baik-baik tau!

Thanks for the visit, appreciate your positive comments!

Instagram

Disclaimer

The articles in this www.umifuzy.com are mostly written as a personal reminder for myself, family and whoever surrounding my life plus for whoever enjoy reading my writing that is a credit and blessing for me.

All the write up intended for easy reading plus perhaps will give inspiration, advise and tips for all readers. Mostly all the articles posted solely comes from my own perspective, experience and surroundings thus those posting does not portraying any particular issues and it is subject to change too. I am not responsible for any misinterpretations by anyone reading any of the articles and comments by from it.

Please do not copy any of the articles or images in this blog without permission (please have courtesy to ask before you do so ok.
XOXO Umi Fuzy