September 14, 2017

posted 5:30 PM by with 18 comments

Giveaway Blog by CikRenex

Jom kita ramai-ramai join GA dari Cik Renex dan seperti biasa sila klik kat banner ok


Wajib:
1. Follow Blog Bycikrenex

Tak wajib tapi digalakkan: *hahahaha

7. Buat entri bertajuk "Giveaway Blog Bycikrenex", letak banner di atas di dalam ruangan entri  dan backlink sekali
8. Jangan lupa tinggalkan URL entri anda dalam ruangan komen post ini ye.


Cik Renex mencari TIGA ORANG PEMENANG BERTUAH. Apa hadiahnya??

Cash RM10 + Keychain Nama

Pemenang dipilih melalui http://www.random.org

Tarikh tutup penyertaan : 24 September 2017. 


18 comments:

  1. Good luck kak. InsyaAllah ana join kemudian.

    ReplyDelete
  2. All the best !
    Apa kata, join contest saya pulak......boleh dapat hadiah cream, cash, bag atau tudung ~

    hehee...meh support nona~
    http://nonasani.blogspot.com/2017/08/giveaway-saya-nak-prime-buster-cream.html

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. aamiin...suka2 jer join ni WP utk memeriahkan GA kekawan..

      Delete
  4. Good luck! sis.
    Mrs. A pun join ;-)

    ReplyDelete
  5. Jom join contest dan GA termasuk pencarian Bloglist...boleh tgk d blog saya...

    https://aztieyshana.blogspot.my/

    ReplyDelete

terima kasih atas kunjungan dan komen, sungguh sangat dihargai! kalau ada kesempatan saya akan balas, InsyaAllah

komen baik-baik tau!

Thanks for the visit, appreciate your positive comments!