October 15, 2017

Berbelanja dalam talian di Shopee dengan jaminan

Masih belum terlambat kan Umi nk hebahkan perihal Shopee yang baru-baru ni..hadoiii tak baru la sebenarnya dah dekat 2 minggu dan lebih tepat  Shopee melancarkan portal khas Shopee Mall pad 3 Oktober yang lalu yang menampilkan lebih 100,000 produk ekslusif dari pelbagai jenama dan pengedar terkemuka yang mana Shopee Mall ini menawarkan kepada kita akses secara langsung kepada lebih 300 jenama dan peruncit besar untuk pengalaman membeli-belah secara dalam talian yang premium antaranya Nestle, PETRONAS, Watsons, Senheng, Digi, Coca-Cola, Huawei, L'Oreal, Xixili dan banyak lagi

C:\Users\Ashleigh Hong\Desktop\ASH\1.Projects\Mall\Final final key visuals\ShopeeMall_Slider_BM.jpg

Pelanggan akan menikmati pelbagai kemudahan antara jaminan 100% produk tulen (atau pihak Shopee akan mengembalikan dua kali ganda wang anda), polisi 15 hari pemulangan (tanpa kos) dan penghantaran secara percuma (pembelian untuk RM30 dan keatas) ke seluruh negara dan selain dari itu, pelbagai produk kegemaran ramai yang ditawarkan adalah di Shopee Mall adalah tertakluk dibawah program Jaminan Harga Terendah Shopee..menarik kan

Dengan meningkatkan bilangan jenama dan syarikat ternama yang menyambut baik inisiatif ekonomi digital, Shopee merupakan peluang keemasan untuk pelbagai jenama meluaskan pasaran sasar mereka dengan pengguna sedia ada di Shopee dan jumlah muat turun telah direkodkan sebanyak 4 juta! kat Malaysia ni tau

Ian Ho bersama para wakil dari pelbagai jenama yang berada didalam Shopee
"Shopee Mall telah direka untuk memenuhi keperluan pengguna Malaysia yang semakin moden.  Kepercayaan adalh faktor utama yang mendorong aktiviti membeli-belah secara dalam talian.  Oleh itu, kami menyediakan satu platform yang membolehkan rakyat Malaysia membeli jenama dan produk kegemaran mereka terus daripada pemilik jenama tersebut.  Kami juga menawarkan jaminan produk tulen dan pemulangan percuam buat pertama kali." kata Ian Ho, Pengarah Urusan Serantau Shopee

P:\ELITE TEAM\Elite 2017\Shopee\SHOPEE - 2017 PIX\Shopee Mall\For Media\Resized\Shopee - Shopee Mall - Image C.jpg
Ian Ho menunjukan aplikasi Shopee Mall

Untuk maklumat lanjut, jom kita layari www.shopee.com.my/mall atau lebih mudah muat turun je aplikasi Shopee secara percuma di App Store atau Google Play.

Sesambil dok sesaja tu dan bila terfikir nak membeli barangan yang habis kehabisan stok kat rumah tu kita membeli belah kat Shopee Mall, mudah dan tak payah nak keluar rumah, jimat masa dan tenanga dan harga yang ditawarkan di Shopee ni jauh lebih murah tau.. 



Laman web :www.shopee.com.my





2 comments:

  1. kita pun dah terjebak jugak ni dengan shopee...lagi2 hari tu masa cybersale

    ReplyDelete

terima kasih atas kunjungan dan komen, sungguh sangat dihargai! kalau ada kesempatan saya akan balas, InsyaAllah

komen baik-baik tau!

Thanks for the visit, appreciate your positive comments!