Giveaway Besar Besaran By Intan Saffyna

Tuesday, October 10, 2017 8 Comments A+ a-

Dah lama tak join Giveaway rasanya la..ada join tapi tak berapa nak bersungguh sebab kesibukan kerja hehe.

Terima kasih kepada Intan Saffyna sebab menjemput UF join GA dia ni dan seperti biasa sila klik kat banner untuk langkah seterusnya ok

Dan kena tag 2 orang rakan.. +Mrs Pip  +CikLa Shahril


Dah like, follow apa-apa yang patut tu kita tengok pulak hadiahnyaa...

Hadiah Utama X 10 Winner
Marcella Skinz'

Hadiah Pertama X 5 Winner
Topup & Tudung/Inner
Hadiah Kedua X 2 Winner
Tampared Glass (Boleh Pilih)
Hadiah Ketiga X 2 Winner
Ear Phone Random

Hadiah Keempat TOPUP
Topup RM10 X 1 Winner
Topup RM5 X 6 Winner

menarik kan...tunggu apa lagi..jommm

8 Comments

Write Comments
10 October 2017 at 18:32 delete

good luck . ccl join jugak entri je belum publish lgi

Reply
avatar
10 October 2017 at 19:12 delete

waa.. bestnye !! atie pun join jugak la kalau camni..

Reply
avatar
10 October 2017 at 22:39 delete

Hadiah pun hebat dan boleh tahan..

selamat bersegmen semua..

Reply
avatar
PeRdU cINta
AUTHOR
10 October 2017 at 22:59 delete

Moga berezeki ya kak...

Reply
avatar
12 October 2017 at 18:02 delete

wah banyaknya hadiah best2. good luck good luck. 👍

Reply
avatar

terima kasih atas kunjungan dan komen, sungguh sangat
dihargai!

kalau ada kesempatan saya akan balas, InsyaAllah

komen baik-baik tau!

Thanks for the visit, appreciate your positive comments!