Giveaway Besar Besaran By Intan Saffyna - umifuzy™dotcom

October 10, 2017

Giveaway Besar Besaran By Intan Saffyna

Dah lama tak join Giveaway rasanya la..ada join tapi tak berapa nak bersungguh sebab kesibukan kerja hehe.

Terima kasih kepada Intan Saffyna sebab menjemput UF join GA dia ni dan seperti biasa sila klik kat banner untuk langkah seterusnya ok

Dan kena tag 2 orang rakan.. +Mrs Pip  +CikLa Shahril


Dah like, follow apa-apa yang patut tu kita tengok pulak hadiahnyaa...

Hadiah Utama X 10 Winner
Marcella Skinz'

Hadiah Pertama X 5 Winner
Topup & Tudung/Inner
Hadiah Kedua X 2 Winner
Tampared Glass (Boleh Pilih)
Hadiah Ketiga X 2 Winner
Ear Phone Random

Hadiah Keempat TOPUP
Topup RM10 X 1 Winner
Topup RM5 X 6 Winner

menarik kan...tunggu apa lagi..jommm

8 comments:

terima kasih atas kunjungan dan komen, sungguh sangat dihargai! kalau ada kesempatan saya akan balas, InsyaAllah

komen baik-baik tau!

Thanks for the visit, appreciate your positive comments!

Instagram

Disclaimer

The articles in this www.umifuzy.com are mostly written as a personal reminder for myself, family and whoever surrounding my life plus for whoever enjoy reading my writing that is a credit and blessing for me.

All the write up intended for easy reading plus perhaps will give inspiration, advise and tips for all readers. Mostly all the articles posted solely comes from my own perspective, experience and surroundings thus those posting does not portraying any particular issues and it is subject to change too. I am not responsible for any misinterpretations by anyone reading any of the articles and comments by from it.

Please do not copy any of the articles or images in this blog without permission (please have courtesy to ask before you do so ok.
XOXO Umi Fuzy