October 10, 2017

Giveaway Besar Besaran By Intan Saffyna

Dah lama tak join Giveaway rasanya la..ada join tapi tak berapa nak bersungguh sebab kesibukan kerja hehe.

Terima kasih kepada Intan Saffyna sebab menjemput UF join GA dia ni dan seperti biasa sila klik kat banner untuk langkah seterusnya ok

Dan kena tag 2 orang rakan.. +Mrs Pip  +CikLa Shahril


Dah like, follow apa-apa yang patut tu kita tengok pulak hadiahnyaa...

Hadiah Utama X 10 Winner
Marcella Skinz'

Hadiah Pertama X 5 Winner
Topup & Tudung/Inner
Hadiah Kedua X 2 Winner
Tampared Glass (Boleh Pilih)
Hadiah Ketiga X 2 Winner
Ear Phone Random

Hadiah Keempat TOPUP
Topup RM10 X 1 Winner
Topup RM5 X 6 Winner

menarik kan...tunggu apa lagi..jommm

8 comments:

terima kasih atas kunjungan dan komen, sungguh sangat dihargai! kalau ada kesempatan saya akan balas, InsyaAllah

komen baik-baik tau!

Thanks for the visit, appreciate your positive comments!