October 2, 2017

Lirik Lagu Luluh – Khai Bahar

Ni antara lagu yang menjadi siulan Umi semenjak dua menjak ni..hehe siulan la sangat dan tetiba terfikir pulak nk letak lagu ni sebab dalam novel yang Umi baca yang masih dalam proses ringkasan tu lagu Luluh ni satu antara 3 (rasanya la) antara yang kekonon lagu yang sesuai dalam novel tu..




Sudah puas aku menangis lagi
Kau hadirkan mendung awan yang kelam
Namun ku kan tetap bisa betahan

Secebis kasih yang telah kau beri
Kan k simpan dalam memori indah
Tapi semuanya telah berakhir

Aku tersungkur menunduk meraung
Dan tiada siapa bisa merasakan
Oh sakitnya hati ini

Jika kau tak mampu memberiku senyum
Usah kau hadirkan dengan kedukaan
Oh biarlah hidupku dengan caraku

Secebis kasih yang telah kau beri
Kan ku simpan dalam memori indah
Tapi semuanya telah berakhir

Aku tersungkur menunduk meraung
Dan tada siapa bisa merasakan
Oh sakitnya hati ini

Jika kau tak mampu memberiku senyum
Usah kau hadirkan dengan kedukaan
Oh biarlah hidupku dengan caraku

Sedia menghadapi yang akan tiba
Takkan berundur walau seketika
Aku terus berjalan mencari sinar baru

nota kaki : 
tengah mencari ilham untuk review jadi ringankan otak dengan lagu duluan..hehe

4 comments:

  1. yes.....betul tu..selalu lina pun dengar lagu nak release tension...sambil2 cari idea..

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu Lina..sesekali nak relax otak jd lagu mendayu jadi pilihan..heheh

      Delete
  2. Samalah kita Kak, suka dengar lagu bila xde idea.. Relax sikit otak, hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya LZ..bila tak de idea kena relax dgr lagu yg kekdg bagi ketenangan jugak hee

      Delete

terima kasih atas kunjungan dan komen, sungguh sangat dihargai! kalau ada kesempatan saya akan balas, InsyaAllah

komen baik-baik tau!

Thanks for the visit, appreciate your positive comments!