October 6, 2017

Lirik :Tergantung Sepi - Hakiem Rusli

Mungkin bagi ramai orang lagu ni dah lama popular..yeap memang pun tapi sejak Umi baca novel yang akan Umi buat review/ringkasan terus Umi terfikir yang lagu ni memang sesuai untuk kisah dalam novel tu untuk watak Anis Sofia terutama dilirik

♭♪Cukup disini perjalanan kita
Menghukum diri mendera hati ini
Terhimpit dengan suasana♭♪

♫♭♪Disiksa Hati yang menagih
Harapan Kasih yang menjauh
Terpisah Dalam kekalutan
Jiwa Yang tergantung sepi♫♭♪

Okay tu teaser untuk novel yang merudum hati ^__^  yang akan Umi kongsi nanti.

Haqiem Rusli

Cukup disini perjalanan kita
Menghukum diri mendera hati ini
Terhimpit dengan suasana
Berat rasanya sukar diluahkan
Bernafas ragu menghembus pilu
Perasaan ini tergantung sepi
Dibiarkan begitu saja
Terikat namun tak bertali
Mencuba menyimpulkan mati
Namun terputus jua
Berat rasanya sukar diluahkan
Bernafas ragu menghembus pilu
Perasaan ini tergantung sepi
Dibiarkan begitu saja
Terikat namun tak bertali
Mencuba menyimpulkan mati
Namun terputus jua
Disiksa hati yang menagih
Harapan kasih yang menjauh
Terpisah dalam kekalutan
Jiwa yang digantung sepi
Mencuba mencuba menyimpulkan mati
Dibiarkan begitu saja
Terikat namun tak bertali
Mencuba menyimpulkan mati
Namun terputus jua
Disiksa hati yang menagih
Harapan kasih yang menjauh
Terpisah dalam kekalutan
Jiwa yang tergantung sepi
Mencuba mencuba menyimpulkan mati
Jiwa yang tergantung sepi

Biodata:
Nama : Ridzuan Hakiem Bin Rusli
Tarikh Lahir : 16 Jun 1998
Facebook : Haqiem-Rusli
Instagram : haqiem_rusli
Twitter : haqiemrusli

5 comments:

  1. member aku sammapi siang malam asyi nyanyi lagu ini.. siap dengan cover youtube pun dia dengar... ko rasaa. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..boleh geng dgn dia ni..mmg tak favorite sy gak ni..setiap hari mesti dengar jugak hahaaa

      Delete
  2. lagu fav qaseh ni...boleh gaduh klau mama over shadow..hahahha

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang best lagu ni...haikk Qaseh pun minat lagu nii..hahaaa

      Delete

terima kasih atas kunjungan dan komen, sungguh sangat dihargai! kalau ada kesempatan saya akan balas, InsyaAllah

komen baik-baik tau!

Thanks for the visit, appreciate your positive comments!