November 11, 2017

Giveaway Pertama dari Blog IrdaGarmin

Dah lama rasanya tak join mana-mana giveaway eh..ye kot hehe.  Giveaway ini telah pun berjalan dari 4 November dan akan berakhir pada 4 Disember 2017.

Seperti biasa klik kat banner ya

Giveaway pertama dari blog irdagarmin.
Menariknya GA ni, hadiahnya adalah buku-buku dari penulis terkenal iaitu Dr HM Tuah Iskandar AlHaj.  Umi pun ada sebuah novel dari penulis ni yang akan dibuat review tapi masih dalam draf.

Apa yang menarik dekat blog Irda ni adalah catatan dia tentang banking dan jugak Coway.  Jadi sesiapa nak tau pasal produk Coway sila jengah ya.

Jom kita ramai-ramai sokong GA pertama Irda ni.

Good luck pada semua yang dah turut serta dan akan turut serta nanti.







15 comments:

terima kasih atas kunjungan dan komen, sungguh sangat dihargai! kalau ada kesempatan saya akan balas, InsyaAllah

komen baik-baik tau!

Thanks for the visit, appreciate your positive comments!