Giveaway Pertama dari Blog IrdaGarmin

11:05 PM

Dah lama rasanya tak join mana-mana giveaway eh..ye kot hehe.  Giveaway ini telah pun berjalan dari 4 November dan akan berakhir pada 4 Disember 2017.

Seperti biasa klik kat banner ya

Giveaway pertama dari blog irdagarmin.
Menariknya GA ni, hadiahnya adalah buku-buku dari penulis terkenal iaitu Dr HM Tuah Iskandar AlHaj.  Umi pun ada sebuah novel dari penulis ni yang akan dibuat review tapi masih dalam draf.

Apa yang menarik dekat blog Irda ni adalah catatan dia tentang banking dan jugak Coway.  Jadi sesiapa nak tau pasal produk Coway sila jengah ya.

Jom kita ramai-ramai sokong GA pertama Irda ni.

Good luck pada semua yang dah turut serta dan akan turut serta nanti.







You Might Also Like

19 komentar

  1. Good luck Kak Fuzy..
    In shaa Allah saya akan menyusul join giveaway by Irda..

    ReplyDelete
  2. Goodluckkk najihah dah follow blog

    https://itsnurulnajihah.blogspot.my/2017/11/giveaway-pertama-dari-blog-irdagarmin.html

    ReplyDelete
  3. semoga berjaya :)

    www.maisarahsidi.com

    ReplyDelete
  4. Semoga rezeki milik Kak Fuzy..
    Good luck!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ammiin...suka2 jw join support rakan2 blogger gituu

      Delete

terima kasih atas kunjungan dan komen, sungguh sangat dihargai! kalau ada kesempatan saya akan balas, InsyaAllah

komen baik-baik tau!

Thanks for the visit, appreciate your positive comments!

news feed 1239