Giveaway Pertama dari Blog IrdaGarmin

Saturday, November 11, 2017 19 Comments A+ a-

Dah lama rasanya tak join mana-mana giveaway eh..ye kot hehe.  Giveaway ini telah pun berjalan dari 4 November dan akan berakhir pada 4 Disember 2017.

Seperti biasa klik kat banner ya

Giveaway pertama dari blog irdagarmin.
Menariknya GA ni, hadiahnya adalah buku-buku dari penulis terkenal iaitu Dr HM Tuah Iskandar AlHaj.  Umi pun ada sebuah novel dari penulis ni yang akan dibuat review tapi masih dalam draf.

Apa yang menarik dekat blog Irda ni adalah catatan dia tentang banking dan jugak Coway.  Jadi sesiapa nak tau pasal produk Coway sila jengah ya.

Jom kita ramai-ramai sokong GA pertama Irda ni.

Good luck pada semua yang dah turut serta dan akan turut serta nanti.







19 Comments

Write Comments
I am LZ
AUTHOR
12 November 2017 at 12:08 delete

Good luck Kak Fuzy..
In shaa Allah saya akan menyusul join giveaway by Irda..

Reply
avatar
Nurul Najihah
AUTHOR
12 November 2017 at 14:34 delete

Goodluckkk najihah dah follow blog

https://itsnurulnajihah.blogspot.my/2017/11/giveaway-pertama-dari-blog-irdagarmin.html

Reply
avatar
13 November 2017 at 16:07 delete

semoga berjaya :)

www.maisarahsidi.com

Reply
avatar
I am LZ
AUTHOR
19 November 2017 at 12:18 delete

Semoga rezeki milik Kak Fuzy..
Good luck!

Reply
avatar
19 November 2017 at 21:15 delete

good luck akak. dari GA yang sama

Reply
avatar
Fuzy Hamid
AUTHOR
21 November 2017 at 16:22 delete

Ammiin...suka2 jw join support rakan2 blogger gituu

Reply
avatar

terima kasih atas kunjungan dan komen, sungguh sangat
dihargai!

kalau ada kesempatan saya akan balas, InsyaAllah

komen baik-baik tau!

Thanks for the visit, appreciate your positive comments!