Giveaway Azam Baru 2018 By Elihjapahar.com

Wednesday, January 24, 2018 11 Comments A+ a-

Jom kita meriahkan GA Elinjapahar.com ni.  Klik kat banner untuk ke link entri.

Good luck untuk semua yang menyertai dan akan sertai okay


Syarat Penyertaan

Syarat untuk penyertaan mudah saja, ikuti syarat mudah yang saya terangkan dibawah:


Langkah 1: Buat blog post bertajuk "Giveaway Azam Baru 2018 By Elihjapahar.com"
Langkah 2: Ceritakan tentang azam baru tahun 2018 anda (tak perlu salin balik entri ni, ceritakan terus mengenai azam baru 2018 anda)
Langkah 3: Tampal banner diatas dalam blog post dan link kan ke entri ini.
Langkah 4: Copy link blog post tu dan pastekan di ruangan komen entri in



Azam tahun baru 2018 saya memang banyak antaranya nak kurus hehe, nak jadi fulltime blogger dan mencari income dari rumah sesambil boleh menjaga mak dan abah dan semestinya fokus pada anak yang bongsu yang akan menduduki UPSR dan UPSRA tahun ni.  Tu baru sebahagian dari azam yang ada, ada banyak lagi la juga tapi kena buat satu demi satu dulu.

11 Comments

Write Comments
PeRdU cINta
AUTHOR
25 January 2018 at 10:46 delete

Selamat bergiveaway kak...
Moga apa yang menjadi azam..dipermudahkan 😊

Reply
avatar
26 January 2018 at 06:36 delete

waa.. best best !! good luck kak !!

Reply
avatar
28 January 2018 at 03:46 delete

Wow good luck to all the entries! This is exciting :)

Reply
avatar
Elih Japahar
AUTHOR
3 February 2018 at 09:51 delete

Nak letak azam mesti fokus dik hehe..btw, semoga azam dapat income dari rumah berjaya, ada banyak cabang dan lubuk yang boleh dibuat dari rumah, antaranya join affiliate, dan dropship..

P/s: Terima kasih join GA ni, semoga berjaya nanti!

Reply
avatar
21 February 2018 at 21:27 delete

gud luck untuk azam tahun ini
jemput baca sha punya azam juga hee
http://www.opzzpinky.my/2018/01/giveaway-azam-baru-2018-by.html

Reply
avatar
Azah Rahaman
AUTHOR
24 February 2018 at 16:27 delete

singgah sini dari giveaway yang sama. semoga dipermudahkan segala urusan untuk mencapai azam tahun ni ye :D jemput singgah blog azah pula. hehe :) www.azahrahaman.com

Reply
avatar

terima kasih atas kunjungan dan komen, sungguh sangat
dihargai!

kalau ada kesempatan saya akan balas, InsyaAllah

komen baik-baik tau!

Thanks for the visit, appreciate your positive comments!