Giveaway Azam Baru 2018 By Elihjapahar.com - umifuzy™dotcom

January 24, 2018

Giveaway Azam Baru 2018 By Elihjapahar.com

Jom kita meriahkan GA Elinjapahar.com ni.  Klik kat banner untuk ke link entri.

Good luck untuk semua yang menyertai dan akan sertai okay


Syarat Penyertaan

Syarat untuk penyertaan mudah saja, ikuti syarat mudah yang saya terangkan dibawah:


Langkah 1: Buat blog post bertajuk "Giveaway Azam Baru 2018 By Elihjapahar.com"
Langkah 2: Ceritakan tentang azam baru tahun 2018 anda (tak perlu salin balik entri ni, ceritakan terus mengenai azam baru 2018 anda)
Langkah 3: Tampal banner diatas dalam blog post dan link kan ke entri ini.
Langkah 4: Copy link blog post tu dan pastekan di ruangan komen entri in



Azam tahun baru 2018 saya memang banyak antaranya nak kurus hehe, nak jadi fulltime blogger dan mencari income dari rumah sesambil boleh menjaga mak dan abah dan semestinya fokus pada anak yang bongsu yang akan menduduki UPSR dan UPSRA tahun ni.  Tu baru sebahagian dari azam yang ada, ada banyak lagi la juga tapi kena buat satu demi satu dulu.

11 comments:

  1. Selamat bergiveaway kak...
    Moga apa yang menjadi azam..dipermudahkan 😊

    ReplyDelete
  2. Wow good luck to all the entries! This is exciting :)

    ReplyDelete
  3. Nak letak azam mesti fokus dik hehe..btw, semoga azam dapat income dari rumah berjaya, ada banyak cabang dan lubuk yang boleh dibuat dari rumah, antaranya join affiliate, dan dropship..

    P/s: Terima kasih join GA ni, semoga berjaya nanti!

    ReplyDelete
  4. gud luck untuk azam tahun ini
    jemput baca sha punya azam juga hee
    http://www.opzzpinky.my/2018/01/giveaway-azam-baru-2018-by.html

    ReplyDelete
  5. singgah sini dari giveaway yang sama. semoga dipermudahkan segala urusan untuk mencapai azam tahun ni ye :D jemput singgah blog azah pula. hehe :) www.azahrahaman.com

    ReplyDelete

terima kasih atas kunjungan dan komen, sungguh sangat dihargai! kalau ada kesempatan saya akan balas, InsyaAllah

komen baik-baik tau!

Thanks for the visit, appreciate your positive comments!

Instagram

Disclaimer

The articles in this www.umifuzy.com are mostly written as a personal reminder for myself, family and whoever surrounding my life plus for whoever enjoy reading my writing that is a credit and blessing for me.

All the write up intended for easy reading plus perhaps will give inspiration, advise and tips for all readers. Mostly all the articles posted solely comes from my own perspective, experience and surroundings thus those posting does not portraying any particular issues and it is subject to change too. I am not responsible for any misinterpretations by anyone reading any of the articles and comments by from it.

Please do not copy any of the articles or images in this blog without permission (please have courtesy to ask before you do so ok.
XOXO Umi Fuzy