Wednesday, January 17, 2018

Jana Pendapatan Online Sebagai Affiliate Baituljannah.com

Saban hari kita merasakan keperitan ekonomi yang semakin gawat, setiap minggu kita ternanti-nati perkhabaran tentang harga minyak, turun atau naik? kalau turun, barangan lain tetap tak turun harga tapi kalau naik, tup tup barangan keperluan lain naik berganda. Niat nak berniaga tapi tak ada kepandaian, nak mencuba nasib, kewangan menjadi faktor malah tak tahu jenis perniagaan apa yang boleh kita buat.  Jadi apa kata kita cuba menjadi affiliate Baituljannah.com yang sangat mudah untuk menjana pendapatan sampingan setiap bulan dengan hanya berkongsi artikel blog dan URL dan pendaftaran adalah PERCUMA!

Klik kat gambar untuk pendaftaran sebagai Ejen Affiliate klik SINI

Program Affiliate Baituljannah


Apa itu Baituljannah ?
Baituljannah adalah sebuah laman mencari jodoh PATUH SYARIAH yang membuka peluang untuk anda bertemu calon pasangan sejati dimana setiap calon yang mendaftar akan ditapis malahan setiap  sesi taaruf dipantau bagi tujuan menjaga adab ikhtilat,

1. Patuh Syariah
setiap calon yang mendaftar akan ditapis malahan setiap  sesi taaruf dipantau bagi tujuan menjaga adab ikhtilat, 

2. Privasi terjamin
Nama, no telefon dan emel anda adalah dirahsiakan dan tidak dipaparkan di profile anda

3. Bebas spam
Kami mengawasi sebarang bentuk spam.  Anda boleh melaporkan sekiranya terdapa sebarang salah laku oleh para calon yang berdaftar

4. Anti-SEO
identiti anda berkaitan Baituljannah tidak akan dapat dicari oleh enjian carian seperti Google, Yahoo dan lain-lain kerana dilengkapi dengan sistem anti-SEO


Program Affiliate BAITULJANNAHM BAITULJANNAH, apa itu baituljannah

Bagi yang masih belum berpunya dan masih mencari calon yang sesuai, tak perlu malu atau segan dalam mencari jodoh, daftar saja dan mana tahu jodoh anda dikalangan 136,637 orang yang sudah mendaftar

Klik dan daftar sebagai calon SINI

Daftar sebagai Calon Cari Jodoh 

Ganjaran Istimewa Menanti Para Affiliate (sah sehingga 30 Jun 2018)
Program Affiliate BAITULJANNAHM BAITULJANNAH, apa itu baituljannah
Tawaran Lumayan Program Affiliate Baituljannah

Jadi tunggu apa lagi, dan rebutlah peluang untuk menjana pendapatan ribuan ringgit dengan mudah dengan berdaftar sebagai affiliate sekarang.

6 comments:

  1. Terima kasih atas perkongsian . Ramai jugak yang join .

    ReplyDelete
  2. macam best je nih... nk jugak larr..

    ReplyDelete
  3. App temu jodoh ni sebenarnya ada kebaikannya juga. Kawan saya jumpa jodoh in app baru kahwin

    ReplyDelete
  4. wow bagus ni, ada chance dapat macbook air..

    ReplyDelete
  5. Wah InsyaAllah lepas ni lebih ramai lah org yg masih belum berpunya boleh berjumpa mr and mrs right di baituljannah ni ye kak.

    ReplyDelete
  6. Nak join affiliate, mana tau ada rezeki

    ReplyDelete

terima kasih atas kunjungan dan komen, sungguh sangat
dihargai!

kalau ada kesempatan saya akan balas, InsyaAllah

komen baik-baik tau!

Thanks for the visit, appreciate your positive comments!