Thursday, January 4, 2018

Petronas Ada Permainan Gores dan Menang ?

Lupa nak war-warkan permainan yang semua orang boleh menang! Kalau siapa singgah kat mana-mana stesen Petronas dari tahun lepas untuk membeli minyak atau kat Kedai Mesra Petronas, mesti korang akan dapat baucer percuma dengan setiap pembelian minima RM20 ni dan ditawarkan sehingga 28 Februari 2018. Masih sempat lagi tau!





Kalau tengok pada baucer ni memang banyak syarikat yang turut serta antaranya McDonald, Starbucks, Digi, Subway, Kenny Rogers, Tealive, Zalora, Grab, Rotiboy, Lazada, Petronas Mesra, KFC, Burger King, Gzox dan Petronas Syntium

Baucer Petronas

Apa yang perlu dibuat untuk dapatkan baucer percuma ni:

  • Isi minyak RM20 Petronas Primax dimana-mana stesen Petronas

atau

  • Beli barangan promosi di Kedia Mesra (hanya kat Petronas la ya)

atau




  • Beli Petronas Syntium 4 liter
Kalau isi minyak pakai kad kredit kat pam minyak tu jangan lupa terus ke kaunter untuk ambil baucer dan ambil duit syiling dan gores untuk tengok apa hadiah misteri yang korang dapat.  Mudah kan

Macam ditulis tu "the only game where everybody wins!" memang sungguh la sebab Umi ni kan pengguna tegar Petronas dan dah banyak baucer Umi kumpul dan antaa yang dah di'redeem' baucer McDonald tempohari dan baucer-baucer dan masih dalam simpanan ni tunggu hari jer la untuk digunakan.

baucer Petronas

baucer Petronas
Tapi mana la tau kan kot ada antara kita yang bernasib baik dan dapat memenangi hadiah yang hebat antaranya

  • Wang tunai R5,000
  • Percuma telefon bimbit pilihan sendiri
  • Percuma kasut setahun dari Zalora
  • Percuma Petronas Syntium 4 liter
  • Percuma baucer Petronas


Selamat berbelanja!

2 comments:

  1. Banyak gila gift petronas tu. Syoknyaa hadiah semua best best. Hadiah hebat tu lagi laa seronok. Hehee

    ReplyDelete
  2. Mrs. A pun baru jer... guna discount shopping kat Lazada.

    ReplyDelete

terima kasih atas kunjungan dan komen, sungguh sangat
dihargai!

kalau ada kesempatan saya akan balas, InsyaAllah

komen baik-baik tau!

Thanks for the visit, appreciate your positive comments!