Diet Sihat Dengan Kayliz Granola Oat - umifuzy™dotcom

February 4, 2018

Diet Sihat Dengan Kayliz Granola Oat

Bila berat badan dah semakin naik, terasa malas nak kemana-mana tu tak masuk lagi nak kena tambah koleksi pakaian sebab dah ketat.  Alhamdulillah Umi dah jumpa cara untuk diet sihat dengan Kayliz Granola Oat yang lazat dan penuh khasit untuk memulakan misi hidup sihat dan cergas. Dan yang paling teruja dah tak sabar nak mencuba pakaian lama² dan kalau korang nak tau mesin penimbang tu dah jadi teman setia Umi..hehe.  Terima kasih kat +SITI AWADAH yang mengesyorkan produk ni pada Umi.  Sayang ketat² rapat²

Kayliz Granola Oat ni adalah produk tempatan yang dirumuskan oleh Dr Aishah Solutions Sdn Bhd dan HALAL.  Ianya tanpa bahan pengawet, tiada perisa tiruan, tiada gula tambahan dan kurang gula yang semestinya baik untuk kesihatan kita. Jom kita sokong produk tempatan yang berbaloi tanpa perlu mengeluarkan belanja yang besar dan terbukti keberkesanannya.

Diet Sihat Dengan Kayliz Granola Oat 

Ni yang kita patut tahu tentang kebaikan Kayliz Granola Oat
  • Mengambil KayLiz Granola 30 minit ke 1 jam sebelum membuat senaman akan meningkatkan prestasi
  • Mudah dan membekalkan tenaga
  • Sesuai untuk mereka yang sibuk, pelajar dan ahli sukan
  • Menambah kalori, lemak baik, protein bermutu, tinggi fiber, mineral dan vitamin
  • Meningkatkan penghadaman
  • Membekalkan tenang
  • Menurunkan berat badan
  • Mengurangkan kolestrol
  • Mencegah kanser
  • Mencegah anemia
  • Bagus untuk penjagaan kulit
  • Menjaga kestabilan tekanan
  • Tiada bahan pengawet
  • Tiada bahan pewarna
  • Tiada gula tambahan

Diet Sihat Dengan Kayliz Granola Oat


Cara menyediakan Kayliz sangat mudah : Masukkan Kayliz kedalam mangkuk, masukkan susu segar, kacau dan makan macam makan cereal biasa.  Kalau suka boleh letak yogurt dan buah-buahan tapi tak perlu sebenarnya sebab kandungan yang terdapat dalam Kayliz Granola ni dah mencukupi.  Rasa rangup, manis dari madu dan tersangat sedap serta mengenyangkan!


Kandungan dalam Kayliz Granola Oat

Oat : bijiran paling sihat dibumi, bebas gluten dan sumber vitamin, mineral, serat dan antioksidan penting, komposisi nutrien oat adalah seimbang


Ubi Keledek : sumber vitamin A yang sangat baik (dalam bentuk beta-karoten), sumber vitamin C, mangan, tembaga, acid pantotenik dan vitamin B6. 


Chia Seed : mengandungi asid lemak omega-3 yang sihat, karbohidrat, protein, serat, antioksidan dan kalsium.

Madu : meningkatkan tahap kesihatan, menambah antioksidan dalam tubuh, menguatkan sistem imun tubuh, bertindak sebagai pencegah terhadap sebarang penyakit yang melemahkan dan menurunkan tahap kolestrol dalam tubuh.  Mengandungi vitamin B1, B2 dan B6

Harga sepeket Kayliz Granola Oat ni cuma RM17.90 dan kalau berminat boleh hubungi mereka seperti dibawah.

Kayliz Granola Oat dikeluarkan oleh Care Liz Resources, No 1723, Lorong 40, Taman Villa Lavender Height, 70450 Seremban, Negeri Sembilan  dan sesiapa yang berminat untuk membeli secara online di Facebook KaylizHQ atau hubungi 019-625 5010


Facebook :

Telephone
019-625 5010

Instagram 

Whatsapp :
01110906902 / 0196255010

Email :
kaylizoat@gmail.com

5 comments:

  1. namapk sedap je... nak sikitttt

    ReplyDelete
  2. baru tau ada oat dari produk tempatan.. Thanks for sharing sis.. sesuai untuk org yang tengah berdiet macam saya ni

    ReplyDelete
  3. Macam sedap pulak tengok. Rasa terliur nyumnyum.

    ReplyDelete
  4. Nampak sedap sebab oat ni warna warni menarik perhatian. Hihi

    ReplyDelete
  5. Wah lain dari yang lain oat ni . Warna warni .. ni kalau rushing nak pergi kerja boleh alas perut dengan kayliez oat

    ReplyDelete

terima kasih atas kunjungan dan komen, sungguh sangat dihargai! kalau ada kesempatan saya akan balas, InsyaAllah

komen baik-baik tau!

Thanks for the visit, appreciate your positive comments!