FEBRUARY GIVEAWAY by Lady in Red Planner

Friday, February 02, 2018 5 Comments A+ a-

Kali ni Umi nak join GA by Lady in Red Planner atau lebih dikenali sebagai LZ yang bermastautin di Seremban.

Syaratnya mudah jer jadi boleh klik kat banner untuk tau selanjutnya

Apa yang anda suka baca dalam blog seseorang? Kalau Umi antara yang menjadi target untuk menjengah blog semestinya untuk resepi, travel, sinopsis novel, parenting, pengalaman hidup si penulis dan apa yang penting blog yang dikunjungi tu kenalah mesra pembaca dan tak semak dengan font yang macam cacing kerawit..almaklumlah bila usia dah makin meningkat payah nak baca bila font tu berseni bagai.

Korang pulak? Ok jom kita sama-sama meriahkan GA ni


SYARAT-SYARAT PENYERTAAN

1. Terbuka kepada warganegara Malaysia
2. Mesti follow blog ini dan social media Lady in Red Planner : InstagramTwitter (optional) dan like myFacebook Page as well.
3. Buat post giveaway ini dengan tajuk 'FEBRUARY GIVEAWAY by Lady in Red Planner' dan jawab soalan saya dalam post berkenaan : Apa yang anda suka baca dalam blog seseorang?
4. Copy banner di atas dan backlink ke entri ini.

5 Comments

Write Comments
Ika.S
AUTHOR
2 February 2018 at 23:41 delete

Ika datang singgah sini :)
https://ikashoid.blogspot.my/2018/02/february-giveaway-by-lady-in-red-planner.html

Reply
avatar
Mrs. A
AUTHOR
6 February 2018 at 10:47 delete

Goodluck! sis.
Mrs. A pun nak joinlah

Reply
avatar
Auni Sofea
AUTHOR
7 February 2018 at 23:57 delete

Singgah follow sini #434 :)
herlittlehome.blogspot.my/2018/02/february-giveaway-by-lady-in-red-planner.html

Reply
avatar
12 February 2018 at 07:57 delete

good luck... Shawal singgah + like fanpage sini ^^

jemput join GA shawal jugak.. ^^

http://www.mohdnoorshawals.com/2018/01/MengintaiAkuDiNeraka.html

Reply
avatar

terima kasih atas kunjungan dan komen, sungguh sangat
dihargai!

kalau ada kesempatan saya akan balas, InsyaAllah

komen baik-baik tau!

Thanks for the visit, appreciate your positive comments!