FEBRUARY GIVEAWAY by Lady in Red Planner - umifuzy™dotcom

February 2, 2018

FEBRUARY GIVEAWAY by Lady in Red Planner

Kali ni Umi nak join GA by Lady in Red Planner atau lebih dikenali sebagai LZ yang bermastautin di Seremban.

Syaratnya mudah jer jadi boleh klik kat banner untuk tau selanjutnya

Apa yang anda suka baca dalam blog seseorang? Kalau Umi antara yang menjadi target untuk menjengah blog semestinya untuk resepi, travel, sinopsis novel, parenting, pengalaman hidup si penulis dan apa yang penting blog yang dikunjungi tu kenalah mesra pembaca dan tak semak dengan font yang macam cacing kerawit..almaklumlah bila usia dah makin meningkat payah nak baca bila font tu berseni bagai.

Korang pulak? Ok jom kita sama-sama meriahkan GA ni


SYARAT-SYARAT PENYERTAAN

1. Terbuka kepada warganegara Malaysia
2. Mesti follow blog ini dan social media Lady in Red Planner : InstagramTwitter (optional) dan like myFacebook Page as well.
3. Buat post giveaway ini dengan tajuk 'FEBRUARY GIVEAWAY by Lady in Red Planner' dan jawab soalan saya dalam post berkenaan : Apa yang anda suka baca dalam blog seseorang?
4. Copy banner di atas dan backlink ke entri ini.

5 comments:

  1. Ika datang singgah sini :)
    https://ikashoid.blogspot.my/2018/02/february-giveaway-by-lady-in-red-planner.html

    ReplyDelete
  2. Goodluck! sis.
    Mrs. A pun nak joinlah

    ReplyDelete
  3. Singgah follow sini #434 :)
    herlittlehome.blogspot.my/2018/02/february-giveaway-by-lady-in-red-planner.html

    ReplyDelete
  4. good luck... Shawal singgah + like fanpage sini ^^

    jemput join GA shawal jugak.. ^^

    http://www.mohdnoorshawals.com/2018/01/MengintaiAkuDiNeraka.html

    ReplyDelete

terima kasih atas kunjungan dan komen, sungguh sangat dihargai! kalau ada kesempatan saya akan balas, InsyaAllah

komen baik-baik tau!

Thanks for the visit, appreciate your positive comments!

Instagram

Disclaimer

The articles in this www.umifuzy.com are mostly written as a personal reminder for myself, family and whoever surrounding my life plus for whoever enjoy reading my writing that is a credit and blessing for me.

All the write up intended for easy reading plus perhaps will give inspiration, advise and tips for all readers. Mostly all the articles posted solely comes from my own perspective, experience and surroundings thus those posting does not portraying any particular issues and it is subject to change too. I am not responsible for any misinterpretations by anyone reading any of the articles and comments by from it.

Please do not copy any of the articles or images in this blog without permission (please have courtesy to ask before you do so ok.
XOXO Umi Fuzy