Birthday Giveaway by Mrs Pip - umifuzy™dotcom

March 26, 2018

Birthday Giveaway by Mrs Pip

Jom kita join GA dari Mrs Pip.  Klik banner untuk turut serta ok dan good luck


Birthday Giveaway by Mrs Pip

nak join GA ni, mrs pip letakkan beberapa syarat mudah:-

1/ buat entry bertajuk "Birthday Giveaway by Mrs Pip" , copy paste dan backlink kan banner di atas

2/ wajib follow blog mrs pip

3/ ada IG, wajib follow instagram mrs pip : www.instagram.com/mrspip18 

4/ ada FB, wajib follow FB page mrs pip : web.facebook.com/MrsPip18

5/ dah siap, sila letak link penyertaan korang kat kotak komen di bawah


GA ni akan tamat pada 8 April 2018, dan pemenang akan diumumkan, 

7 comments:

terima kasih atas kunjungan dan komen, sungguh sangat dihargai! kalau ada kesempatan saya akan balas, InsyaAllah

komen baik-baik tau!

Thanks for the visit, appreciate your positive comments!

Instagram

Disclaimer

The articles in this www.umifuzy.com are mostly written as a personal reminder for myself, family and whoever surrounding my life plus for whoever enjoy reading my writing that is a credit and blessing for me.

All the write up intended for easy reading plus perhaps will give inspiration, advise and tips for all readers. Mostly all the articles posted solely comes from my own perspective, experience and surroundings thus those posting does not portraying any particular issues and it is subject to change too. I am not responsible for any misinterpretations by anyone reading any of the articles and comments by from it.

Please do not copy any of the articles or images in this blog without permission (please have courtesy to ask before you do so ok.
XOXO Umi Fuzy