Birthday Giveaway by Mrs Pip

Monday, March 26, 2018 7 Comments A+ a-

Jom kita join GA dari Mrs Pip.  Klik banner untuk turut serta ok dan good luck


Birthday Giveaway by Mrs Pip

nak join GA ni, mrs pip letakkan beberapa syarat mudah:-

1/ buat entry bertajuk "Birthday Giveaway by Mrs Pip" , copy paste dan backlink kan banner di atas

2/ wajib follow blog mrs pip

3/ ada IG, wajib follow instagram mrs pip : www.instagram.com/mrspip18 

4/ ada FB, wajib follow FB page mrs pip : web.facebook.com/MrsPip18

5/ dah siap, sila letak link penyertaan korang kat kotak komen di bawah


GA ni akan tamat pada 8 April 2018, dan pemenang akan diumumkan, 

7 Comments

Write Comments
Mrs Liez
AUTHOR
27 March 2018 at 00:48 delete

good luck...i pun join

Reply
avatar
Auni Sofea
AUTHOR
27 March 2018 at 07:28 delete

Semoga bertuah untuk giveaway nya ye :)

Reply
avatar
Shikin Razali
AUTHOR
29 March 2018 at 08:23 delete

Semoga kak Umi berjaya dalam pemilihan.. Lama betul tak singgah sini.. =)

Reply
avatar
Mrs Pip
AUTHOR
2 April 2018 at 11:23 delete

tq join umi dan gudluck ya :))

Reply
avatar

terima kasih atas kunjungan dan komen, sungguh sangat
dihargai!

kalau ada kesempatan saya akan balas, InsyaAllah

komen baik-baik tau!

Thanks for the visit, appreciate your positive comments!