Monday, March 26, 2018

Birthday Giveaway by Mrs Pip

Jom kita join GA dari Mrs Pip.  Klik banner untuk turut serta ok dan good luck


Birthday Giveaway by Mrs Pip

nak join GA ni, mrs pip letakkan beberapa syarat mudah:-

1/ buat entry bertajuk "Birthday Giveaway by Mrs Pip" , copy paste dan backlink kan banner di atas

2/ wajib follow blog mrs pip

3/ ada IG, wajib follow instagram mrs pip : www.instagram.com/mrspip18 

4/ ada FB, wajib follow FB page mrs pip : web.facebook.com/MrsPip18

5/ dah siap, sila letak link penyertaan korang kat kotak komen di bawah


GA ni akan tamat pada 8 April 2018, dan pemenang akan diumumkan, 

7 comments:

terima kasih atas kunjungan dan komen, sungguh sangat
dihargai!

kalau ada kesempatan saya akan balas, InsyaAllah

komen baik-baik tau!

Thanks for the visit, appreciate your positive comments!