Giveaway Hadiah Meletop By Lea Azleeya & Friends

Friday, March 16, 2018 11 Comments A+ a-

Dah lama tak turut serta Giveaway dan hari ni panggil nak join dan support pada kawan-kawan dan mana tau kot2 boleh menang kan.

Seperti biasa klik kat banner untuk turut serta okay

Giveaway ini bermula pada 09 Mac 2018 dan akan berakhir pada 09 April 2018


Giveaway Hadiah Meletop By Lea Azleeya & Friends

SENARAI HADIAH

➦ 2 helai Tudung Aidijuma + sebuah buku motivasi preloved x 3 pemenang (Lea Azleeya)
➦ Wang Tunai RM50 x 1 pemenang (Shad)

➦ Sebuah Komik Jali Ohsem x 3 pemenang (Ankel Jonni)

➦ Sebotol Sambal Garing Che Nor (150gm)  x 5 pemenang (Kak Yang)

➦ Hadiah Misteri x 1 pemenang (Lea Azleeya)

11 Comments

Write Comments
Hans
AUTHOR
16 March 2018 at 20:36 delete

semoga berjaya yer :)

Reply
avatar
Hans
AUTHOR
16 March 2018 at 21:45 delete

semoga berjaya lagi

Reply
avatar
1 April 2018 at 11:40 delete

good luck sis :)

http://aztieyshana.blogspot.my/2018/03/giveaway-hadiah-meletop-by-lea-azleeya.html

Reply
avatar
Aiman
AUTHOR
15 April 2018 at 01:49 delete

good luck bergiveaway. semoga menang

| blog aimanabdullah |

Reply
avatar
Lea Azleeya
AUTHOR
18 April 2018 at 23:08 delete

Assalamualaikum wbt..

Terima kasih kerana sudi support dan meluangkan masa untuk menyertai Giveaway Hadiah Meletop By Lea Azleeya & Friends. Senarai pemenang telahpun diumumkan..

Boleh terjah sini ye untuk tengok siapakah yang bertuah.. ----> http://www.leaazleeya.com/2018/04/senarai-pemenang-giveaway-hadiah.html

Reply
avatar
Yun Sing
AUTHOR
26 April 2018 at 17:40 delete

Singgah follow sini dari GA yang sama :)

Reply
avatar

terima kasih atas kunjungan dan komen, sungguh sangat
dihargai!

kalau ada kesempatan saya akan balas, InsyaAllah

komen baik-baik tau!

Thanks for the visit, appreciate your positive comments!