Friday, March 16, 2018

Giveaway Hadiah Meletop By Lea Azleeya & Friends

Dah lama tak turut serta Giveaway dan hari ni panggil nak join dan support pada kawan-kawan dan mana tau kot2 boleh menang kan.

Seperti biasa klik kat banner untuk turut serta okay

Giveaway ini bermula pada 09 Mac 2018 dan akan berakhir pada 09 April 2018


Giveaway Hadiah Meletop By Lea Azleeya & Friends

SENARAI HADIAH

➦ 2 helai Tudung Aidijuma + sebuah buku motivasi preloved x 3 pemenang (Lea Azleeya)
➦ Wang Tunai RM50 x 1 pemenang (Shad)

➦ Sebuah Komik Jali Ohsem x 3 pemenang (Ankel Jonni)

➦ Sebotol Sambal Garing Che Nor (150gm)  x 5 pemenang (Kak Yang)

➦ Hadiah Misteri x 1 pemenang (Lea Azleeya)

11 comments:

  1. good luck sis :)

    http://aztieyshana.blogspot.my/2018/03/giveaway-hadiah-meletop-by-lea-azleeya.html

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum wbt..

    Terima kasih kerana sudi support dan meluangkan masa untuk menyertai Giveaway Hadiah Meletop By Lea Azleeya & Friends. Senarai pemenang telahpun diumumkan..

    Boleh terjah sini ye untuk tengok siapakah yang bertuah.. ----> http://www.leaazleeya.com/2018/04/senarai-pemenang-giveaway-hadiah.html

    ReplyDelete
  3. Singgah follow sini dari GA yang sama :)

    ReplyDelete

terima kasih atas kunjungan dan komen, sungguh sangat dihargai! kalau ada kesempatan saya akan balas, InsyaAllah

komen baik-baik tau!

Thanks for the visit, appreciate your positive comments!