Saturday, March 24, 2018

Merasai Keseeronokan di KidZania GO! @ Quill City Mall Kuala Lumpur

Sudah hampir seminggu anak-anak bercuti persekolahan penggal pertama dan Alhamdulillah sempat juga Umi melayan cikapplepie dan sepupunya semalam ke KidZania Go di Quill City Mall Kuala Lumpur.  Entah apa yang sibuk sampai dah dekat penghujung baru ada kesempatan tu *sighh.

Merasai Keseeronokan di KidZania GO! @ Quill City Mall Kuala Lumpur

Tau tak tiket KidZania GO! tu PERCUMA? Apa yang perlu korang lakukan untuk mendapatkannya?

Mudah jer! Berbelanja je kat mana-mana kedai didalam Quill City Mall dengan hanya RM38 dan tebus tiket KidZania GO! dengan membawa resit pembelian ke Main Atrium di aras Ground Floor Quill City Mall Kuala Lumpur dan tunggu giliran anak-anak untuk merasai keseronokan dengan aktiviti yang disediakan untuk mereka.

Nak tau lebih lanjut apa yang ada di Quill City Mall ni, lawati laman sesawangnya http://www.quillcitymall.com.my

Terdapat 8 aktiviti yang pasti membuat anak-anak kita teruja dan aktiviti ni mungkin akan memberi insipirasi kepada anak kita dan menjadi titik tolak kerjaya yang dia inginkan nanti
  • Volvo Stop - Look & Wave
  • Court House
  • Sharp Air Quality Control Centre
  • Mc Donald's Fitness Centre
  • Magic Studio
  • Scott's Research Lab
  • TV Studio
  • Recycling Centre

Merasai Keseeronokan di KidZania GO! @ Quill City Mall Kuala Lumpur
Sharp Air Quality Control Centre

Merasai Keseeronokan di KidZania GO! @ Quill City Mall Kuala Lumpur
TV Station
Ok, jangan lepaskan peluang yang masih berbaki ni sebab acara ini akan berlangsung sehingga 25 Mac 2018 dari jam 10 pagi hingga ke jam 9.30 malam setiap hari 

6 comments:

  1. best la anak-anak...jom repeat again

    ReplyDelete
  2. singgah sini kak fuzy, seronok nampaknya semua.. anak2 pun teruja dgn aktiviti..

    ReplyDelete
  3. bestnya.. not bad juga lah kan ada banyak juga aktiviti

    ReplyDelete
  4. Byk aktiviti nampaknya kak fuzy..seronok la anak2 kalau dapat pegi nii

    ReplyDelete
  5. Port lepak fav anak buah Mai ni. haha, lagi satu yg nak sama mcm kidzania, little Kingdom, tp overall Kidzania the best.

    ReplyDelete
  6. Bawak kakak datang sini mesti dia happy..tapi jauh pulak

    ReplyDelete

terima kasih atas kunjungan dan komen, sungguh sangat
dihargai!

kalau ada kesempatan saya akan balas, InsyaAllah

komen baik-baik tau!

Thanks for the visit, appreciate your positive comments!