Sarapan Pagi Sihat di One Chopati

Thursday, March 29, 2018 14 Comments A+ a-

Sarapan Pagi Sihat di One Chopati | Memang dah jadi rutin untuk Umi dan DH ke Pasar Keramat setiap minggu untuk keperluan dapur basah dan setiap kali ke sana, pastinya kami bersarapan dulu di One Chopati.  Dulunya dikenali sebagai Wan Chopati tapi awal tahun 2018 dah di rebranding.  Malahan One Chopati pun dah ada food truck sekarang ni dan sesiapa nak rasa capati kena la follow FB sebab kat situ diaorang akan update kat mana diaorang akan berada.

Rasanya ramai tau kot sebab dulu pernah keluar dalam slot Jalan Jalan Cari Makan..usah tanya bila tapi dah lama dulu masa masih menggunakan nama Wan Chopati.

Apa yang menarik tentang capati kat sini? Capati dia pada Umi biasa jer sebab capati ialah capati kan tapi yang sedap adalah kuah kima Umi boleh bagi 4 bintang sebab kat Umi pernah cuba capati kat tempat lain tapi kuah bukan kuah kima dan yang paling penting harga dia agak berpatutan dan mengenyangkan ;D

Ada cerita tentang One Chopati kat akbhar > baca SINI


Sarapan Pagi Sihat di One Chopati
Jadi kalau korang berada kat area Keramat ataupun ada urusan di UTC Keramat Mall, jangan lupa singgah kat Medan Selera ditingkat bawah di MS 040 & 041 Tingkat LG, Kompleks Keramat Mall, 5400 Kuala Lumpur.  Pelbagai gerai makanan lain pun ada jadi kalau sesiapa yang tak minat capati boleh makan yang lain.


Image may contain: text

Image may contain: 1 person, text
Sarapan Pagi Sihat di One Chopati

Facebook : 1 chopati 

Instagram : 1chopati 

Waktu Operasi :
Isnin hingga Ahad 
7.00 pagi hingga 8.30 malam

Cuti Am
7.30 pagi hingga 2.20 petang

Telefon : 03-4266 3444
Whatsapp : 013-3443 123

14 Comments

Write Comments
Shikin Razali
AUTHOR
29 March 2018 at 08:23 delete

Nampak sedap aje, chapati tue, tapi saya tak berapa gemar nak makan...

Reply
avatar
PeRdU cINta
AUTHOR
29 March 2018 at 11:14 delete

Bila-bila ke KL boleh singgah ni...

Reply
avatar
Auni Sofea
AUTHOR
29 March 2018 at 11:26 delete

Sedapnya dapat makan chapati pagi-pagi macamni..lapar pulak

Reply
avatar
Mrs Pip
AUTHOR
29 March 2018 at 14:01 delete

yummmyyyy nya ....

Reply
avatar
Aida Hana
AUTHOR
29 March 2018 at 14:04 delete

Ya Allah sedapnyaa tengok...

Reply
avatar
mamapp
AUTHOR
30 March 2018 at 18:59 delete

Mama x penah sampai lagi.. harus carik nanti

Reply
avatar
Noor Maizan
AUTHOR
31 March 2018 at 02:46 delete

Sedapnyaa chapati. Dulu kecik2 makan chapati kongsi ngan Arwah Atuk pagi2. hehe. Rindu.

Reply
avatar
PERMATABIRU
AUTHOR
31 March 2018 at 14:53 delete

done follow here. bestnya makan capati sy suka juga

Reply
avatar
Dunia Zumal
AUTHOR
1 April 2018 at 10:25 delete

Capati antara menu sarapan fevret zumal juga, teringin nak cuba One Chopati ni...

Reply
avatar
Nor Azlina
AUTHOR
2 April 2018 at 09:16 delete

lama dah tak makan capati.Dalam kenangan.. takde geng nak makan capati

Reply
avatar
dear anies
AUTHOR
4 April 2018 at 13:43 delete

laa dkt je... sy igt jauh td ;-)

Reply
avatar
6 April 2018 at 19:29 delete

Assalamu'alaikum, Terima kasih atas review puan dan kami sangat menghargainya. Sebagai tanda terima kasih, kami ingin belanja puan nanti... Tapi call atau whatsapp saya dulu ye sebelum datang...

Reply
avatar
6 April 2018 at 19:32 delete

Assalamu'alaikum... Terima kasih di atas review puan dan saya sangat menghargainya... Sebagai tanda terima kasih, kami dengan berbesar hati ingin belanja puan makan hehe... Tapi jangan lupa call atau whatsapp saya dulu tau...

Reply
avatar

terima kasih atas kunjungan dan komen, sungguh sangat
dihargai!

kalau ada kesempatan saya akan balas, InsyaAllah

komen baik-baik tau!

Thanks for the visit, appreciate your positive comments!