29 April 2018

Aplikasi Sihaf Sadaqat Memudahkan Tempahan Serta Bersedekah

Aplikasi Sihaf Sadaqat Memudahkan Tempahan Serta Bersedekah | Baru-baru ini Restoran Makanan Arab Sihaf telah melancarkan aplikasi Sihaf untuk memudahkan kita untuk mendapatkan makanan dan juga memberi sedekah secara atas talian. Restauran Sihaf adalah sebuah restoran makanan Arab  yang menyajikan pelbagai jenis makanan sangat autentik yang pasti membuka selera kepada mereka yang meminati makanan Timur Tengah.

Aplikasi Sihaf Sadaqat Memudahkan Tempahan Serta Bersedekah

Aplikasi Sihaf Sadaqat Memudahkan Tempahan Serta Bersedekah

Apa yang perlu kita hanya muat turun aplikasi Sihaf di Google Play atau Apps Store


Aplikasi Sihaf Sadaqat Memudahkan Tempahan Serta Bersedekah

Apa yang boleh kita dapati di aplikasi Sihaf ini adalah tempahan untuk Sihaf Sadaqat dan Iftar Ramadan.

1. Sihaf Sadaqat
Buat sesiapa yang ingin bersedekah, boleh berbuat demikian dengan bersedekah berapa jumlah makanan berbuka buat anak-anak yatim yang berdaftar dengan Restoran Sihaf, jadi kita tak perlu risau nak bagi berapa  dan dimana sebab pihak Restoran Sihaf yang akan menyalurkan makanan yang kita tempah kepada anak-anak dan mereka yang memerlukan ini bagi pihak kita.  Apa yang perlu kita buat, cuma tempah dan bayar.

Aplikasi Sihaf Sadaqat Memudahkan Tempahan Serta Bersedekah

Terdapat 3 pilihan menu untuk berbuka  dengan harga RM7.90 untuk regular, RM9.90 untuk Jumbo dan RM14.90 untuk Premium

  • Kemudian kita pilih samada untuk mengambil atau dihantar, pilihan bayaran tunai atau secara atas talian
  • Tarikh penghantaran/pengambilan beserta waktu yang diingini berserta orang yang boleh dihubungi sekiranya perlu penghantaran
  • Di menu home, kita boleh buat semakan keatas tempahan 'My Orders'


Aplikasi Sihaf Sadaqat Memudahkan Tempahan Serta Bersedekah

2. Bufet Ramadan (Iftar Ramadan)
Set Iftar Ramadan boleh ditempah dengan harga yang lebih murah dan diberikan potongan harga istimewa dengan harga RM29.00 untuk dewasa dan RM19.00 sekiranya ditempah melalui aplikasi ini

Pembayaran boleh melalui 7-Eleven, FPX dan hampir ke semua bank melalui pindahan wang.


Aplikasi Sihaf Sadaqat Memudahkan Tempahan Serta Bersedekah
 Disekitar majlis pelancaran aplikasi Sihaf Sadaqat dan bacaan doa.

Aplikasi Sihaf Sadaqat Memudahkan Tempahan Serta Bersedekah

Jadi tunggu apa lagi, muat turun sekarang!


Facebook : 
sihafrestaurant

Instagram : 
 sihafrestaurant

No Telefon : 
011-1111 0500

Alamat : 
B-LG-1, Shop Lot Vista Alam, Jalan Ikhtisas, Seksyen 14, Shah Alam, 40000 Shah Alam, Selangor Darul Ehsan

Waktu perniagaan : 
11: pagi hingga 11:30 malam (setiap hari)

Email :

6 comments:

  1. Bagus kan Kak ada apps macam nie..

    ReplyDelete
  2. Memudahkan para pelanggan. Harga pun murah sangat. Memang puas hati lah.

    ReplyDelete
  3. Wah menariknya aplikasi ni.. Memudahkan urusan pembelian

    ReplyDelete
  4. Nak kena download cepat apps ni kak fuzy...😁

    ReplyDelete

terima kasih atas kunjungan dan komen, sungguh sangat dihargai! kalau ada kesempatan saya akan balas, InsyaAllah

komen baik-baik tau!

Thanks for the visit, appreciate your positive comments!