22 April 2018

Letter of Happiness Giveaway by Blog Siqahiqa

Hi semua!

Firstly thanks Siqah sebab jemput Umi join GA dia yg kedua ni.  Sila klik banner untuk baca selanjutnya  Hadiah dia memang awesome sangat, rugi kalau korang tak join, mana tau kot ada rezeki korang kan.

Buat Siqah, jangan sedih sebab tak dapat ke Korea tu, spring, autumn, winter, summer tu around the year, mana tau kot next bila dapat pi, duduk lebih lama kan..


Memang dah tau Siqah ni dUCkies jadi hadiahnya pun dari hat tu ler..ni Umi copypaste sikit syaratnya.  Jom kita!

Syarat Penyertaan Giveaway: 

1. Follow Blog Siqahiqa (follower gadget ada di page footer)
2. Follow Facebook page BLOG SIQAHIQA
3. Follow Instagram @haqisfila dan @siqahiqa_
4. Copy banner dan buat satu entri bertajuk “Letter of Happiness Giveaway by Blog Siqahiqa(please backlink). 

17 comments:

  1. All the best sis :)

    Ika datang singgah sini. https://ikashoid.blogspot.my/2018/04/movie-review-belco-experiment-2017.html

    ReplyDelete
  2. Moga ade rzki kita menang. Aminn

    ReplyDelete
  3. TQ Umi join giveaway Siqah. Good luck :)

    ReplyDelete
  4. goodluck... i dah join jugakkk

    ReplyDelete
  5. Singgah dari ga yang sama. Good luck! :)

    http://boladuri.blogspot.my/2018/04/letter-of-happiness-giveaway-by-blog.html

    ReplyDelete
  6. Good Luck =)
    singgah dari ga yg sama =)

    https://izahafizah.blogspot.my/2018/05/letter-of-happiness-giveaway-by-blog.html

    ReplyDelete
  7. hi. ray datang melawat dr segment yg sama. all da best tau

    http://www.raydahalhabsyi.com/2018/04/letter-of-happiness-giveaway-by-blog.html

    ReplyDelete
  8. Hai... CM singgah dari GA yang sama. gud luck ye :)
    | Blog cikmasland |

    ReplyDelete
  9. Hi there! Syaza singgah sini dari giveaway yang sama. Goodluck! 😊

    https://syaza-applemints.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. goodluck! singgah dari ga sama http://www.shfyqhazhr.com/2018/04/letter-of-happiness-giveaway-by-blog.html

    ReplyDelete
  11. Semoga awak berjaya dan salam singgah daripada saya..

    http://www.shikinrazali.com/2018/04/letter-of-happiness-giveaway-by-blog.html

    ReplyDelete
  12. Datang dari GA yang sama. Good luck! :)

    http://theinfinitywords.blogspot.com/2018/05/letters-of-happiness-giveaway-by-blog.html

    ReplyDelete
  13. hai singgah dari segmen sama, dan follow blog awak :)
    https://www.cakapsinilah.com/

    ReplyDelete

terima kasih atas kunjungan dan komen, sungguh sangat dihargai! kalau ada kesempatan saya akan balas, InsyaAllah

komen baik-baik tau!

Thanks for the visit, appreciate your positive comments!