Letter of Happiness Giveaway by Blog Siqahiqa

Sunday, April 22, 2018 17 Comments A+ a-

Hi semua!

Firstly thanks Siqah sebab jemput Umi join GA dia yg kedua ni.  Sila klik banner untuk baca selanjutnya  Hadiah dia memang awesome sangat, rugi kalau korang tak join, mana tau kot ada rezeki korang kan.

Buat Siqah, jangan sedih sebab tak dapat ke Korea tu, spring, autumn, winter, summer tu around the year, mana tau kot next bila dapat pi, duduk lebih lama kan..


Memang dah tau Siqah ni dUCkies jadi hadiahnya pun dari hat tu ler..ni Umi copypaste sikit syaratnya.  Jom kita!

Syarat Penyertaan Giveaway: 

1. Follow Blog Siqahiqa (follower gadget ada di page footer)
2. Follow Facebook page BLOG SIQAHIQA
3. Follow Instagram @haqisfila dan @siqahiqa_
4. Copy banner dan buat satu entri bertajuk “Letter of Happiness Giveaway by Blog Siqahiqa(please backlink). 

17 Comments

Write Comments
22 April 2018 at 10:27 delete

Semoga ada rezeki kak.. :)

Reply
avatar
Ika.S
AUTHOR
22 April 2018 at 12:17 delete

All the best sis :)

Ika datang singgah sini. https://ikashoid.blogspot.my/2018/04/movie-review-belco-experiment-2017.html

Reply
avatar
23 April 2018 at 16:56 delete

Singgah sini.. Semoga berjaya..

Reply
avatar
cik renex
AUTHOR
24 April 2018 at 16:00 delete

Moga ade rzki kita menang. Aminn

Reply
avatar
Siqah Hussin
AUTHOR
25 April 2018 at 21:23 delete

TQ Umi join giveaway Siqah. Good luck :)

Reply
avatar
Mrs Liez
AUTHOR
26 April 2018 at 00:10 delete

goodluck... i dah join jugakkk

Reply
avatar
Ainur Athikah
AUTHOR
30 April 2018 at 15:24 delete

Singgah dari ga yang sama. Good luck! :)

http://boladuri.blogspot.my/2018/04/letter-of-happiness-giveaway-by-blog.html

Reply
avatar
Iza Fiza
AUTHOR
3 May 2018 at 16:30 delete

Good Luck =)
singgah dari ga yg sama =)

https://izahafizah.blogspot.my/2018/05/letter-of-happiness-giveaway-by-blog.html

Reply
avatar
Raydah
AUTHOR
17 May 2018 at 02:16 delete

hi. ray datang melawat dr segment yg sama. all da best tau

http://www.raydahalhabsyi.com/2018/04/letter-of-happiness-giveaway-by-blog.html

Reply
avatar
cikmasland
AUTHOR
17 May 2018 at 21:37 delete

Hai... CM singgah dari GA yang sama. gud luck ye :)
| Blog cikmasland |

Reply
avatar
17 May 2018 at 23:14 delete

Hi there! Syaza singgah sini dari giveaway yang sama. Goodluck! 😊

https://syaza-applemints.blogspot.com/

Reply
avatar
Shafyqah Azry
AUTHOR
18 May 2018 at 14:32 delete

goodluck! singgah dari ga sama http://www.shfyqhazhr.com/2018/04/letter-of-happiness-giveaway-by-blog.html

Reply
avatar
Shikin Razali
AUTHOR
21 May 2018 at 10:06 delete

Semoga awak berjaya dan salam singgah daripada saya..

http://www.shikinrazali.com/2018/04/letter-of-happiness-giveaway-by-blog.html

Reply
avatar
Fatina
AUTHOR
21 May 2018 at 21:42 delete

Datang dari GA yang sama. Good luck! :)

http://theinfinitywords.blogspot.com/2018/05/letters-of-happiness-giveaway-by-blog.html

Reply
avatar
Del Asyraf
AUTHOR
22 May 2018 at 17:04 delete

hai singgah dari segmen sama, dan follow blog awak :)
https://www.cakapsinilah.com/

Reply
avatar

terima kasih atas kunjungan dan komen, sungguh sangat
dihargai!

kalau ada kesempatan saya akan balas, InsyaAllah

komen baik-baik tau!

Thanks for the visit, appreciate your positive comments!