Tuesday, April 17, 2018

Peragaan Pertama Fesyen Koleksi Gaya Raya 2018 Oleh Tudung Tracync® Scarves

Peragaan Pertama Fesyen Koleksi Gaya Raya 2018 Oleh Tudung Tracync® Scarves | Baru-baru ini jenama tudung Tracync® Scarves yang semakin dikenali dan mendapat tempat dihati para Muslimah telah diadakan di Red Zone Publika Solaris Dutamas buat pertama kalinya dengan menampilkan 24 koleksi tudung bawal bertatahkan batu kristal Sworski yang cukup menarik.  Peragaan tudung Tracync® Scarves yang cukup mewah dan sangat memukau diadakan dalam  pertunjukan fesyen  Gaya Koleksi Raya 2018 anjuran Fashion Valet bersempena AidilFitri yang bakal tiba tidak lama lagi

Peragaan Pertama Fesyen Koleksi Gaya Raya 2018 Oleh Tudung Tracync® Scarves


Dengan bertemakan A Tale of Spring, koleksi Tracync® Scarves  menampilkan tudung jenis bawal premium yang mudah dibentuk (Japanese voile) dengan pilihan warna cool blue ke dusty dunes yang dihasilkan dengan cukup teliti dan dibuat secara buatan tangan (hand-made) dengan penggunaan bahan yang terbaik bagi menghasilkan corak tudung yang sangat mempersonakan, dijahit dengan begitu halus serta teliti dan ditambah dengan kilauan mewah dari penggunaan batu krisal Sworski.

Nak tengok koleksi yang diperagakan, klik SINI

Peragaan Pertama Fesyen Koleksi Gaya Raya 2018 Oleh Tudung Tracync® Scarves
Tracync® Scarves yang diperagakan di koleksi Gaya Koleksi Raya 2018 sebagai persediaan sambutan perayaan Aidil Fitri yang akan kita rayakan dipenghujung musim bunga. Ia juga diiilhamkan dari pelbagai gambaran di musim bunga (Spring) diseluruh dunia dengan pnggunaan kain sari India, Lily-of-the-Nile (bunga Agapanthus) dan motif senibina dari negara Timur Tengah dan bukan sekadar diketengahkan dengan pelbagai warna dan rekaan tapi juga menampilkan hijab sebagai kecantikan untuk seluruh dunia - Tracy Yong

Koleksi tudung Tracync® Scarves  boleh didapati dan dibeli secara terus dari butik The Twiq Label yang bertempat di Bangi Sentral atau ditempah secara atas talian.


Laman sesawang : www.tracync.com

Instagram : official_tracync

Facebook : tracyncscarves

Mengenai Tracync® Scarves

Tracync® Scarves ditubuhkan pada tahun 2014 oleh Cik Tracy Yong yang mencipta and menjual hijab unik buatan tangan (handmade) dengan menampilkan taburan batu Swarovski. Beliau membina jenama hijabnya yang menampilkan gaya hidup wanita Islam moden melalui hasil penemuannya dalam couture haute global dan fesyen effervescent dari Timur Tengah

4 comments:

  1. Wahh cantik cantik jugak koleksi tudung dia orang. Boleh lah beli nanti sehelai dua untuk Raya.

    ReplyDelete
  2. cantik la smuaaaa.. model2 pun cun melecun. hehe

    ReplyDelete
  3. glamer raya ne bila pakai koleksi tudung yang di taburi batu Swarovski.

    ReplyDelete

terima kasih atas kunjungan dan komen, sungguh sangat
dihargai!

kalau ada kesempatan saya akan balas, InsyaAllah

komen baik-baik tau!

Thanks for the visit, appreciate your positive comments!