24 April 2018

Segmen Blogwalking Ramadan-Raya 2018

Jom kita join segmen otai blogger Hasrul Hassan ni..

Nak tau lebih lanjut, klik kat banner la ya

Segmen Blogwalking Ramadan-Raya 2018
Add caption
Cara Sertai Segmen Blogwalking Ramadan-Raya 2018

Syaratnya mudah sahaja.
  1. Mestilah blogger Malaysia dan ada blog yang aktif.
  2. Tulis sebuah post berkaitan segmen ini.
  3. Gunakan banner segmen ini dan muatkan dalam post tersebut.
  4. Senaraikan lima aktiviti yang akan anda lakukan dalam bulan Ramadan (macam kira azam la) dalam post tersebut. Kalau boleh aktiviti ini mesti sesuatu yang boleh jadikan anda lebih baik dari Ramadan sebelum ini. Contohnya: Saya akan sholat berjemaah terawih selama 20 malam pertama tanpa tinggal atau Saya akan cuba banyakkan sedekah awal pagi sepanjang Ramadan.
  5. Pastikan ada satu link yang menuju ke blog ini atau blog post ini.
  6. Dah siap, tinggalkan URL post segmen tersebut ke ruangan komen di bawah (kat blog HH la ya) 

14 comments:

  1. apa lima aktiviti umi? hehehe. btw, goodluck umi!

    ReplyDelete
  2. Selamat bersegmen kak....
    Semakin dekat Ramadhan...Alhamdulillah :)

    ReplyDelete
  3. Selamat bersegmen kak. Ana nak join lah nanti.

    ReplyDelete
  4. Selamat bersegmen Kak Fuzy ❤

    ReplyDelete
  5. Wah segmen ni sangat bagus for improving oneself :)

    ReplyDelete
  6. Best of luck, kak Umi.. Oh ya, saya buat review khas untuk akak.. Jemputlah singgah..

    http://starlavenderluna.blogspot.my/2018/04/sahabat-blogger-pilihan_24.html

    ReplyDelete
  7. goodluck.. mcmbest je...nnt nak join la..

    ReplyDelete
  8. Mrs. A pun join juga.
    Btw 5 aktiviti sis takde pun hehehehe...

    ReplyDelete
  9. Errr... mana lima perkara tu???? Nak tahu ni .. ke lupa nak tulis? Tulislah ye nanti .. boleh sama-sama mendoakan supaya termakbul.

    ReplyDelete

terima kasih atas kunjungan dan komen, sungguh sangat dihargai! kalau ada kesempatan saya akan balas, InsyaAllah

komen baik-baik tau!

Thanks for the visit, appreciate your positive comments!